Husk at du i september har mulighed for at få en på opleveren når Kulturpakker til Ældre, onsdag den 6. september 2023 kl. 13:00-16:00, sammen med Turistforeningen tager på Puzzlewalk i Kalundborg. Løs mysteriet i Kalundborg og lær samtidig byen meget bedre at kende, ved at følge ledetrådene. Mens du følges ad rundt, vil du opdage hemmelige historier tilbage fra grundlæggelsen af vores bemærkelsesværdige by, i det 12. århundrede hele vejen op til nutidens sitrende byliv. Du skal huske at du selv skal kunne komme rundt udendørs i byen på egne ben eller i egen kørestol. Der forekommer brosten på turen.

OBS. Du kan stadig købe billet til dette arrangement, men det er ikke længere muligt at tilkøbe transport hertil – så du skal selv kunne komme til arrangementet.

Er du mere til det kolde gys, skal du være mere end velkommen til at komme med, når Kulturpakker til Ældre og Vinterbadeklubben Isfuglene, mandag den 9. oktober 2023 kl. 10:00-12:00, inviterer til vinterbadning.

Der venter dig en stor oplevelse, som man godt kan blive afhængig af. Blodtrykket stiger, pulsen falder og kroppen udskiller stresshormoner, når man udsætter den for et iskoldt vinterbad. Lige i det øjeblik, du kommer under, er det selvfølgelig iskoldt. Men kort tid efter, kan du ligefrem mærke, hvordan varmen strømmer igennem dig, og der kommer gang i din blodcirkulation.

Til arrangementet er der indendørs omklædning og varme brusebade. Måske kobles saunagus på arrangementet. I tilfælde af at der bliver varmet op i saunaen, skal du huske at medbringe et stort og et lille håndklæde, da det skal bruges til at svøbe dig ind i, i saunaen og til at sidde på.

OBS. Til dette arrangement har du mulighed for at tilkøbe transport for 25,- kr. pr person og det gør sig gældende for personer både med og uden kørestol. Men HUSK, hvis der ønskes transport, skal billetterne købes 4 uger før arrangementet. Til begge arrangementer vil der efterfølgende blive serveret kaffe og kage.

Lyder dette som nogle arrangementer som du kunne tænke dig at deltage i, så kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid.

Prisen pr. billet er 50,- kr. og gælder kun for én person. Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan købe én billet ad gangen. Ovenstående arrangementer sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre samt Kalundborg Turistforening og Vinterbadeklubben Isfuglene.