Kom og vær med, når Kulturpakker til Ældre i september inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder.

I september har du nemlig mulighed for at få en på opleveren når Kulturpakker til Ældre, onsdag den 6. september 2023 kl. 13:00-16:00, sammen med Turistforeningen tager på Puzzlewalk i Kalundborg. Løs mysteriet i Kalundborg og lær samtidig byen meget bedre at kende, ved at følge ledetrådene. Mens I følges ad rundt, vil I opdage hemmelige historier tilbage fra grundlæggelsen af vores bemærkelsesværdige by, i det 12. århundrede hele vejen op til nutidens sitrende byliv.

OBS: Du skal selv kunne komme rundt udendørs i byen på egne ben eller i egen kørestol. Der forekommer brosten på turen.

Kan du ikke få nok af at lære Kalundborg at kende, så har du mulighed for at komme på Byvandring, sammen med Kulturpakker til Ældre og Turistforeningen, torsdag den 14. september 2023 kl. 13:00-16:00. Som optakt til Middelalderfestivalen viser Kalundborg Turistforening rundt med fantastiske fortællinger om den bevaringsværdige Højby med den femtårnede Vor Frue kirke i centrum.

OBS: Du skal selv kunne komme rundt i byen på egne ben. Der forekommer brosten, dørtærskler samt få trapper på turen.

Har du været glad for bold, vil du helt sikkert synes, at det er sjovt at spille bordtennis sammen med Kulturpakker til Ældre og RGI – Raklev Bordtennis, den 20. september 2023 kl. 10:00-12:00. Det er kendt, at bordtennis har en positiv effekt på forebyggelse af alvorlige lidelser i centralnervesystemet. Derudover træner det både humør og boldøjet. Man kan spille i almindeligt tøj eller sportstøj, men man skal have sko på som ikke har været brugt udendørs. Helst nogle sko som man ikke glider i. Vi holder pause undervejs med en god kop kaffe og kage fra Madservice. Vi bliver et lille hold på højest 10 personer, så der er tid til den enkelte.

Til alle arrangementerne vil der blive serveret kaffe og kage.

Lyder dette som nogle arrangementer som du kunne tænke dig at deltage i, så kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Prisen pr. billet er 50,- kr. og gælder kun for én person. Det er muligt at tilkøbe transport for 25,- kr. pr person og det gør sig gældende for personer både med og uden kørestol. OBS: Hvis der ønskes transport, skal billetterne købes 4 uger før arrangementet.

Ovenstående arrangementer sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre samt Turistforeningen og RGI – Raklev Bordtennis.

Foto: ABW