Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2024/06/03 til 2024/06/11.

Kørsel i gågaden – Kordilgade, Kalundborg

Kl 07.30 var lokalpolitiet tidligt på færde. Politiet har modtaget flere henvendelser fra borgere om, at der blev kørt på både cykel og i bil i gågaden. I alt traf politiet 15 cyklende og to personbiler, som de lokale betjente fik en god snak med om de gældende regler på stedet. Mange gav fejlagtigt udtryk for, at de troede at man godt måtte cykle i gaden.

Påvirket bilist – Ryevej, Gørlev, Kalundborg

Kl 17.15 standsede politiet en personbil ført af en 20-årig mand fra Sorø kommune, da der var mistanke om, at han var påvirket af euforiserende stoffer og alkohol. Da patruljen ransagede bilen fandt de en kniv, der blev beslaglagt. Manden er derfor sigtet for både at køre i påvirket tilstand og efter knivloven.

Påvirket bilist – Slagelsevej, Høng, Kalundborg

KL. 17.14 blev en 70-årig mand fra Høng anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han kom kørende ad Slagelsevej mod syd til trods for, at han var påvirket. Den 70-årige fik udtaget en blodprøve til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.