Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2024/02/19 til 2024/02/27.

Færdselsuheld – Herslevvejen, Høng, Kalundborg

Kl 18.57 skete der et større færdselsuheld, da en personbil med fire personer i forbindelse med et højresving ramte ind i en anden personbil med to personer i, som ved sammenstødet blev skubbet over i en hæk. Der blev tilkaldt lægehelikopter og et større antal ambulancer og i alt fem personer fra uheldet måtte på sygehuset til behandling for deres skader.

Færdselsuheld – Tissøvej, Jorløse, Kalundborg

Kl 06.46 kom der melding om en trafikulykke, hvor to personbiler har ramt hinanden. Der blev tilkaldt både ambulance og lægehelikopter til stedet og en bilinspektør er tilkaldt for at undersøge årsagen til ulykken nærmere. To personer blev efterfølgende ført til sygehuset til behandling for deres skader.

Kørsel uden førerret – Algade, Gørlev Sjælland – Kalundborg

Kl. 18.19 blev en 34-årig mand sigtet for kørsel uden førerret, da han kom kørende ad Algade i østlig retning, til trods for, at han ikke havde generhvervet sin førerret. Manden kan forvente at høre nærmere fra politiet i den sag.

Påvirket bilist – Holbækvej, Kalundborg

Kl 14.55 standsede politiet en personbil ført af en 31-årig kvinde fra den østlige del af Kalundborg kommune, da der var mistanke om, at hun var påvirket af euforiserende stoffer. Kvinden erkendte da også, at hun havde taget stoffer og blev medtaget til udtagning af blodprøve.

Påvirket bilist – Hovedgaden, Høng, Kalundborg

Kl 17.10 standsede politiet en personbil ført af en 32-årig lokal mand på mistanke om, at han var påvirket af stoffer. Det viste sig samtidigt, at han havde fået førerretten inddraget. Manden erkendte både at køre uden kørekort og i påvirket tilstand. Ejeren af bilen bliver desuden sigtet for at have overladt bilen til en person, der ikke har gyldigt kørekort.

Påvirket bilist – Kalundborgvej, Svebølle, Kalundborg

Kl 17.19 standsede politiet en personbil ført af en 38-årig mand, da der var mistanke om, at han var påvirket af stoffer. Det erkendte manden da også. Han blev også medtaget til sygehuset til udtagning af blodprøve og sigtet for forholdet.