Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2024/02/05 til 2024/02/13.

Ammoniakudslip – Hallas Alle, Kalundborg

Kl 16.04 blev der kaldt politi, brandvæsen og ambulance til en virksomhed, hvor der under udskiftning af en pakning var sluppet en mindre mængde ammoniak ud. Stoffet spredte sig og det blev derfor besluttet at evakuere bygningen. Fire personer fik det skidt efter at have indåndet ammoniakken og blev tilset af ambulancen på stedet. Det var ikke nødvendigt med yderligere behandling. Arbejdstilsynet orienteret om hændelsen.

Færdselsuheld – Højbjergvej, Svebølle, Kalundborg

Kl. 15.12 skete et færdselsuheld, da en personbil ført af en 80-årig mand fra Jerslev Sj. Skulle svinge til venstre i T-krydset Gl. Svebøllevej/Højbjergvej i sydgående retning. I krydset overså den 80-årige en personbil, ført af en 31-årig kvinde fra Svebølle, som kom kørende fra syd. De to biler kørte frontalt ind i hinanden, hvorefter bilen ført af den 80-årige kørte af vejen og havnede i en grøft, mens bilen ført af den 31-årige havnede i modsatte vejbane. Den 80-årig mand var lettere tilskadekommen efter sammenstødet, og han blev kørt på sygehuset til behandling. Vejen var spærret i forbindelse med oprydning på stedet og i forbindelse med at en bilinspektør undersøgte ulykkesstedet. Kl. 17.52 blev vejen åbnet op igen.

Mand set med pistollignende genstand – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 14.33 blev flere patruljer sendt til Kalundborg, da en borger anmeldte, at han havde set en mand med en pistollignende genstand i Kordilgade. Politiet tog alle forbehold og mødte talstærkt op. Der var ingen melding om, at skud var affyret eller at nogen var kommet noget til, men de patruljerede i området for at forsøge at lokalisere manden, som muligt havde et våben. Efter nogle timers søgen uden at finde frem til nogen våben eller mistænkte, indstillede patruljerne deres søgen.

Påvirket bilist – Kalundborgvej, Kalundborg

Kl 21.13 standsede politiet en personbil ført af en 59-årig mand fra Jylland, da der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Han nægtede at have drukket for meget, men blev taget med til udtagning af blodprøve. Under sagsbehandlingen viste det sig, at manden i det jyske tidligere havde været involveret i et færdselsuheld, hvor der også var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Han stod i den forbindelse til en ubetinget frakendelse af kørekortet. Det vil i givet fald være anden gang inden for fem år, og på den baggrund blev mandens bil beslaglagt mhp. konfiskation.

Påvirket bilist – Kærbyvej, Kalundborg

Kl 13.21 standsede politiet en personbil ført af en 45-årig mand fra Kalundborg, da der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Manden erkendte at have drukket for meget. Han blev taget med til sygehuset for udtagning af blodprøve.

Påvirket bilist – Skovvejen, Svebølle, Kalundborg

Kl 22.59 standsede politiet en personbil ført af en 20-årig mand fra Jyderup, da der var mistanke om, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden nægtede, men han blev taget med til sygehuset til udtagning af blodprøve.

Udlændingesag – Kalundborg

Kl 15.30 var politiets udlændingeafdeling på besøg på en massageklinik, hvor betjentene traf en thailandsk kvinde på 43-år, som ikke havde gyldigt opholdsgrundlag her i landet. Hun er nu frihedsberøvet på udlændingelovens bestemmelser, indtil hun kan udsendes af landet.

Uro på banegård – Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl 16.23 fik politiet anmeldelse om uro på stationen i Kalundborg. Flere unge sparkede til inventaret, hørte høj musik og skændtes med hinanden. En patrulje lagde vejen forbi og sendte de 15 unge væk fra stedet. En 14-årig dreng blev skønnet påvirket af alkohol og der blev i den forbindelse foretaget indberetning til de sociale myndigheder.