Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2024/01/29 til 2024/02/06.

Færdselsuheld – Højbjergvej, Svebølle, Kalundborg

Kl. 15.12 skete et færdselsuheld, da en personbil ført af en 80-årig mand fra Jerslev Sj. Skulle svinge til venstre i T-krydset Gl. Svebøllevej/Højbjergvej i sydgående retning. I krydset overså den 80-årige en personbil, ført af en 31-årig kvinde fra Svebølle, som kom kørende fra syd. De to biler kørte frontalt ind i hinanden, hvorefter bilen ført af den 80-årige kørte af vejen og havnede i en grøft, mens bilen ført af den 31-årige havnede i modsatte vejbane. Den 80-årig mand var lettere tilskadekommen efter sammenstødet, og han blev kørt på sygehuset til behandling. Vejen var spærret i forbindelse med oprydning på stedet og i forbindelse med at en bilinspektør undersøgte ulykkesstedet. Kl. 17.52 blev vejen åbnet op igen.

Mand set med pistollignende genstand – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 14.33 blev flere patruljer sendt til Kalundborg, da en borger anmeldte, at han havde set en mand med en pistollignende genstand i Kordilgade. Politiet tog alle forbehold og mødte talstærkt op. Der var ingen melding om, at skud var affyret eller at nogen var kommet noget til, men de patruljerede i området for at forsøge at lokalisere manden, som muligt havde et våben. Efter nogle timers søgen uden at finde frem til nogen våben eller mistænkte, indstillede patruljerne deres søgen.

Narkokørsel – Bredgade, Kalundborg

Kl. 01.00 blev en 29-årig mand fra Kalundborg standset af politiet, da han kom kørende på Bredgade, på trods af, at han var påvirket af narkotika og derudover frakendt førerretten. Den 29-årige blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand samt for kørsel i frakendelsestiden. Han fik udtaget en blodprøve til sagen, som afgøres på et senere tidspunkt.

Narkokørsel – Parcelvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 18.10 blev en 25-årig mand fra Svebølle sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand, da han kom kørende ad Parcelvej, til trods for at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Sagen afgøres, når resultatet af blodprøven modtages af politiet.

Narkokørsel – Stationsvej, Kalundborg

Kl. 08.36 blev en 50-årig mand fra Kalundborg sigtet for narkokørsel, da han kom kørende på en knallert på Stationsvej i vestlig retning til trods for, at han var narkopåvirket. Manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve til sagen, som afgøres på et senere tidspunkt.

Narkokørsel uden førerret – Sæbyvej, Høng – Kalundborg

Kl. 16.57 blev en 38-årig mand fra Svebølle sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand og uden førerret, da han kom kørende ad Sæbyvej i nordvestlig retning. Manden blev anholdt, fik udtaget en blodprøve og derefter løsladt. Sagerne afgøres, når resultatet er blodprøven modtages af politiet.

Påvirket bilist – Kalundborgvej, Kalundborg

Kl 21.13 standsede politiet en personbil ført af en 59-årig mand fra Jylland, da der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Han nægtede at have drukket for meget, men blev taget med til udtagning af blodprøve. Under sagsbehandlingen viste det sig, at manden i det jyske tidligere havde været involveret i et færdselsuheld, hvor der også var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Han stod i den forbindelse til en ubetinget frakendelse af kørekortet. Det vil i givet fald være anden gang inden for fem år, og på den baggrund blev mandens bil beslaglagt mhp. konfiskation.

Påvirket bilist – Kærbyvej, Kalundborg

Kl 13.21 standsede politiet en personbil ført af en 45-årig mand fra Kalundborg, da der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Manden erkendte at have drukket for meget. Han blev taget med til sygehuset for udtagning af blodprøve.

Påvirket bilist – Skovvejen, Svebølle, Kalundborg

Kl 22.59 standsede politiet en personbil ført af en 20-årig mand fra Jyderup, da der var mistanke om, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden nægtede, men han blev taget med til sygehuset til udtagning af blodprøve.

Sliktyv afsløret – Torvet, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 15.34 blev en 13-årig dreng tilbageholdt uden for en dagligvarebutik, han netop havde forladt uden at betale for noget slik, han havde taget i butikken, men undladt at betale for. Drengen blev tilbageholdt i butikken, og en patrulje kom frem til stedet, hvor drengens pårørende blev tilkaldt, ligesom de sociale myndigheder blev underrettet om tyveriet, som drengen erkendte. Politiet optog rapport i sagen.

Spirituspåvirket bilist nåede ikke at bremse – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl.18.24 kørte en 41-årig kvindelige bilist op bag i en forankørende, som bremsede ned for at svinge til venstre ind til en ejendom. Begge bilister kørte ad Esbern Snaresvej mod vest i Kalundborg, da sammenstødet skete. Ingen kom noget til, men der var en ambulance fremme på stedet.

Politiet blev tillkaldt, da den 41-årige kvinde blev skønnet påvirket af alkohol. Patruljen kom frem og anholdt den kvindelige bilist, som ikke ville deltage i en alkometertest. Hun blev voldsom, og blev derfor kørt til politistationen i Roskilde. Her blev hun blev sat i detentionen, fik udtaget en blodprøve og løsladt senere på aftenen. Politiet optog rapport om spiritusuheldet.

Søredning indstillet – Vestre Havneplads, Kalundborg

Kl. 13.23 fik politiets vagtcentral en anmeldelse om, at en mand var gået ud i vandet med tøj på ved Vestre Havneplads i Kalundborg, og der blev iværksat en søredning. Politi og redningshelikopter blev sat ind, og en ambulance holdt klar ved havnen.

Politiets indsatsleder undersøgte stedet og fandt tegn på, at en personen nok var gået op af vandet og i retning mod byen. Søredningen blev indstillet, og på en adresse i nærheden, fik betjentene kontakt til en 28-årig mand, som havde været et smut i havnebassinet. Han var ok, og der blev ikke skønnet behov for yderligere hjælp.

Uro på banegård – Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl 16.23 fik politiet anmeldelse om uro på stationen i Kalundborg. Flere unge sparkede til inventaret, hørte høj musik og skændtes med hinanden. En patrulje lagde vejen forbi og sendte de 15 unge væk fra stedet. En 14-årig dreng blev skønnet påvirket af alkohol og der blev i den forbindelse foretaget indberetning til de sociale myndigheder.

Indbrud i Perioden

Skeltoften, Kalundborg
Torvet, Kalundborg