Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2023/12/11 til 2023/12/19.

Brand på værksted – Osvejen, Store-Fuglede, Kalundborg

Kl 13.47 udbrød der brand på et værksted og ilden spredte sig videre til et hovedhus på stedet. Branden gav en kraftig røgudvikling, der kunne ses flere kilometer væk. Politi og brandvæsen kunne i fællesskab konstatere, at alle personer på adressen var kommet ud af det brændende hus. Politiet skal nu undersøge, om det er muligt at fastslå, hvad der er brandårsagen.

Båd i brand – Karinavej, Høng, Kalundborg

Kl 23.09 kom der melding om brand i en båd. En anmelder havde forinden hørt et brag, og der er således mistanke om, at branden kan være startet som følge af en krysantemumbombe el lignende. To personer blev set løbe fra stedet inden ilden blev opdaget. Politiets brandefterforskere skal nu undersøge omstændighederne omkring branden nærmere.

Færdselsuheld – Tjørnhøjsvej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 15.17 var en 83-årig mand fra Gørlev Sj. impliceret i et færdselsuheld på Tjørnhøjsvej i Gørlev Sj.

Han var i en personbil kørt i nordlig retning, da han af ukendte årsager påkørte en parkeret personbil i vejens østlig side. Der var ikke nogen personer i den parkerede bil, og den 83-årige slap uskadt fra uheldet.

Den 83-åriges bil måtte dog bugseres væk fra uheldsstedet, og ingen øvrige kørende trafikanter blev involveret i uheldet.

Gammel håndgranat fundet – Kalundborg

Kl. 12.35 anmeldte en pårørende til en afdød mand i Kalundborg, at der ved oprydning i den afdødes gemmer var fundet en grøn håndgranat i metal, som kunne være virksom. Manden havde været værnepligtig.

Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste (EOD) vurderede sagen og ville gerne hente granaten, da det ikke kunne udelukkes, at den indeholdt sprængstof. Håndgranaten viste sig at være en skarp håndgranat fra 2. verdenskrig, som blev taget med til destruktion.

Knallertfører dræbt i uheld – Gørlev Landevej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 17.51 skete et uheld mellem en personbil og en knallert på Gørlev Landevej i Gørlev Sj. mod nord, da en 43-årig kvinde fra Kalundborg påkørte en knallert, der kørte i samme retning. Flere bilister standsede for at hjælpe efter uheldet, og der blev tilkaldt hjælp.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor der blev forsøgt førstehjælp til den 26-årige mand fra Kalundborg, som førte knallerten. Lægehelikopteren blev sendt til stedet, men hans liv stod ikke til at redde, og han blev erklæret død på stedet.

Vejen blev afspærret og busruter omlagt. Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet, og en patrulje blev sendt til underretning af de pårørende til den afdøde. Begge køretøjer fik omfattende skader, og de blev indbragt til undersøgelse af bilinspektøren. Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver af begge parter, som skal afklare om nogen var påvirkede under kørslen. Først omkring kl. 20.30 blev vejen genåbnet for trafikken, da undersøgelser og oprydning var afsluttet. Politiet optog rapport og afventer nu bilinspektørens rapport og analysen af blodprøverne for at belyse omstændighederne omkring uheldet.

Påvirket bilist – Skovvejen, Kalundborg

Kl 08.46 standsede en patrulje en varebil ført af en 26-årig mand fra Nordjylland på mistanke om, at han kørte i påvirket tilstand. Manden erkendte, og blev medtaget til sygehuset til udtagning af blodprøve.

Spirituskørsel – Præstegade, Kalundborg

Kl. 20.59 blev en 76-årig mand fra Kalundborg anholdt i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel på en lille 30-knallert, da han kørte på den ad Præstegade i Kalundborg og kunne mistænkes for at være mere påvirket af alkohol end tilladt.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol løslod politiet den 76-årige, der kan forvente at høre nærmere om sagens videre forløb, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

Indbrud i Perioden

Ahornvej, Dalby Strand, Gørlev Sj.
Kirsebærskoven, Gørlev Sj.
Bøgevej, Ugerløse