Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2023/12/01 til 2023/12/12.

Færdselsuheld – Tjørnhøjsvej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 15.17 var en 83-årig mand fra Gørlev Sj. impliceret i et færdselsuheld på Tjørnhøjsvej i Gørlev Sj.

Han var i en personbil kørt i nordlig retning, da han af ukendte årsager påkørte en parkeret personbil i vejens østlig side. Der var ikke nogen personer i den parkerede bil, og den 83-årige slap uskadt fra uheldet.

Den 83-åriges bil måtte dog bugseres væk fra uheldsstedet, og ingen øvrige kørende trafikanter blev involveret i uheldet.

Gammel håndgranat fundet – Kalundborg

Kl. 12.35 anmeldte en pårørende til en afdød mand i Kalundborg, at der ved oprydning i den afdødes gemmer var fundet en grøn håndgranat i metal, som kunne være virksom. Manden havde været værnepligtig.

Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste (EOD) vurderede sagen og ville gerne hente granaten, da det ikke kunne udelukkes, at den indeholdt sprængstof. Håndgranaten viste sig at være en skarp håndgranat fra 2. verdenskrig, som blev taget med til destruktion.

Narkobilist positiv for kokain – Nørre Allé, Kalundborg

Kl. 23.40 blev en 24-årig mand fra Kalundborg anholdt, da han holdt i tomgang på en parkeringsplads på Nørre Allé. En rutinekontrol viste positiv for kokain, så han blev sigtet for narkokørsel og taget med til en blodprøveudtagelse. Herefter blev han løsladt, men han vil senere høre mere i sagen.

Plankeværk og el-installation påkørt – Gl. Nyrupvej, Kalundborg

Kl. 11.41 anmeldte en husejer, at hans ejendom var blevet påkørt i løbet af natten til søndag. En stor sten var blevet flyttet nogle meter, og hans plankeværk og en el-installation var blevet påkørt og beskadiget. Bilisten havde formentlig kørt mod vest, men var fjernet fra stedet. Politiet kørte til adressen og optog rapport, og forsøger nu at finde frem til bilisten, som ikke har kontaktet hverken husejeren eller politiet. Hvilket ellers har pligt til, når man har været indblandet i et uheld. Vidner som har set noget i forbindelse med uheldet bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Spirituskørsel – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 23.37 sigtede og anholdt en patrulje en 62-årig lokal mand for spirituskørsel. Han blev stoppet på Klosterparkvej mod nord og blæste alkometeret op over det tilladte. Efter blodprøven blev han løsladt, og nu afventer resultatet af analysen.

Spirituskørsel – Præstegade, Kalundborg

Kl. 20.59 blev en 76-årig mand fra Kalundborg anholdt i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel på en lille 30-knallert, da han kørte på den ad Præstegade i Kalundborg og kunne mistænkes for at være mere påvirket af alkohol end tilladt.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol løslod politiet den 76-årige, der kan forvente at høre nærmere om sagens videre forløb, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

Indbrud i Perioden

Ahornvej, Dalby Strand, Gørlev Sj.

Huginsvej, Drøsselbjerg, Slagelse – Kalundborg kommune

Kirsebærskoven, Gørlev Sj.