Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2023/11/23 til 2023/12/04.

 

Efteranmeldt færdselsuheld – Solbjergvej, Finderup, Høng – Kalundborg

Kl. 10.40 anmeldte en lokal, 34-årig kvinde til politiet, at hun nu havde fundet årsagen til et højt brag, som havde lydt kl. ca. 00.15 tæt på hendes bolig natten til onsdag.

Anmelderen havde nu konstateret, at en ukendt bilist havde påkørt og ødelagt hendes hestefold. Flere pæle var blevet påkørt og hevet op af jorden, ligesom tråde fra hegnet lå ud over Solbjergvejs kørebane, hvilket kunne have været til fare for andre trafikanter i løbet af natten.

Politiet har nu optaget rapport om et færdselsuheld, idet den skadevoldende bilist er flygtet fra stedet uden at have efterladt oplysninger om sin identitet. Politiet fandt dog ingen tegn på, at andre trafikanter havde fået skader efter det ødelagte hegn, der havde ligget på kørebanen.

Oplysninger om den skadevoldende bilist kan gives til politiet på tlf. 114.

Plankeværk og el-installation påkørt – Gl. Nyrupvej, Kalundborg

Kl. 11.41 anmeldte en husejer, at hans ejendom var blevet påkørt i løbet af natten til søndag. En stor sten var blevet flyttet nogle meter, og hans plankeværk og en el-installation var blevet påkørt og beskadiget. Bilisten havde formentlig kørt mod vest, men var fjernet fra stedet. Politiet kørte til adressen og optog rapport, og forsøger nu at finde frem til bilisten, som ikke har kontaktet hverken husejeren eller politiet. Hvilket ellers har pligt til, når man har været indblandet i et uheld. Vidner som har set noget i forbindelse med uheldet bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Slagsmål til julefrokost – Kragerupgårdsvej, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 22.20 måtte politiet rykke ud til en restauration, hvor to mænd i forbindelse med en julefrokost var endt i slagsmål med hinanden.

Politiet fik på stedet kontakt til de to stridende parter, som viste sig at være 24-årig mand fra København SV og en anden mand, som indledningsvist ikke ønskede at identificere sig.

Begge blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af slagsmålet, hvor ingen af dem var kommet til skade. Slagsmålet viste sig at være opstået mellem to mænd, der var deltagere i samme selskab ved en julefrokost på stedet.

Da den anden mand trods sigtelsen stadig ikke ønskede at identificere sig, blev han anholdt og yderligere sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, idet han ikke oplyste sit navn og fødselsdato mv. på politiets forlangende.

Politiet fik dog den anholdte identificeret som en 29-årig mand fra Store-Fuglede, hvorefter han blev løsladt og nu kan forvente at modtage to bøder som afgørelse på sine sager.

Tyveri af brændstof afsløret – Langagervej, Kalundborg

Kl. 02.33 bemærkede en opmærksom patrulje nogle dunke stå frit fremme mellem parkerede busser på Langagervej i Kalundborg, så politiet undersøgte omstændighederne nærmere ud fra en mistanke om tyveri af brændstof fra busserne.

Politiet kunne umiddelbart efter konstatere, at pumper var i gang med at tappe brændstof fra busserne over i dunkene, ligesom skikkelsen af en person flygtede fra stedet med politiet i hælene. Det lykkedes dog for personen at forsvinde, men politiet fandt i nærheden en bil med stjålne nummerplader henstillet.

Ved nærmere undersøgelse af bilen fandt politiet flere dunke magen til dem mellem busserne samt remedier til tyveri af brændstof.

Lidt senere kom en person hen i nærheden af den henstillede bil, og det viste sig at være en 35-årig mand fra Slagelse. Da hans tøj lugtede af diesel, og han i øvrigt bar handsker og maskering, blev han anholdt som mistænkt i sagen. Ved visitationen var han i besiddelse af bilnøglen til den efterladte bil, som blev beslaglagt sammen med effekterne i bilen til nærmere undersøgelse i forbindelse med brændstoftyveriet.

Den 35-årige blev efterfølgende sigtet for tyveri af brændstof og afhørt til sagen. Da der ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør, blev han løsladt efter afhøringen, men er dog fortsat sigtet i sagen, som undersøges nærmere af politiet.

Vold – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 09.54 fik politiet en anmeldelse fra en 42-årig mand om et overfald, som han kort forinden havde været udsat for på et stillads i ca. seks meters højde ved en byggeplads på Klosterparkvej i Kalundborg.

Den 42-årig havde som ansat i en faglig organisation havde aflagt byggepladsen et besøg onsdag formiddag og havde på stilladset henvendt sig til bl.a. en udenlandsk håndværker. I forsøget på at få en dialog med håndværkerne om arbejdsforholdene var den 42-årige pludselig blevet skubbet, så han faldt omkuld på stilladset og uden at pådrage sig behandlingskrævende skader.

Den mistænkte flygtede ned fra stilladset og forsvandt herefter i ukendt retning væk fra byggepladsen.

Politiet har optaget en rapport om vold mod den 42-årige og forsøger nu at få identificeret den mistænkte, der blev beskrevet som en 170-175 cm høj og engelsktalende mand, der var iført sort jakke, sorte bukser og en sort hue.

Voldelig butikstyv blev varetægtsfængslet for røveri – Elmegade, Kalundborg

Kl. 15.32 slog personalet og en butikskontrollant alarm til politiet, idet en tilbageholdt udenlandsk mand, som de mistænkte for butikstyveri, havde angrebet dem i forbindelse med tilbageholdelsen. Manden var dog nu pacificeret og befandt sig i et supermarked i Elmegade i Kalundborg.

Politiet fik i supermarkedet kontakt til en ædru, 43-årig mand fra Georgien, som blev anholdt i sagen.

Den 43-årige havde taget to flasker whisky og to flasker rom til en samlet værdi på 620 kr. med sig gennem kassen uden at betale herfor. Han blev af en 39-årig mandlig butikskontrollant standset ved udgangen og taget med til et kontor, hvor den 43-årige angreb butikskontrollanten og bl.a. spyttede på ham i et forsøg på at flygte med de stjålne varer. Sammen med personalet fik butikskontrollanten pacificeret den 43-årige, hvis adfærd blev vurderet til at være et forsøg på røveri på grund af det voldelige overfald i forsøget på at slippe væk med de stjålne varer.

Efter afhøring til sagen forblev den 43-årige i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden søndag fremstillede ham i et grundlovsforhør i retten, hvor dommeren besluttede, at den 43-årige skulle varetægtsfængsles foreløbigt til den 19. december 2023.