Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2023/09/04 til 2023/09/12.

Arbejdsulykke – Jernbanevej, Høng – Kalundborg

Kl. 10.41 var en person kommet til skade i forbindelse med opstilling af et stillads på Jernbanevej i Høng, så en ambulance måtte tilkaldes.

En tilskadekommen, 73-årig mand fra Høng blev bragt til et sygehus, hvor han blev indlagt til fornøden behandling.

Den 73-årige havde deltaget i opstillingen af stilladset og havde herunder trådt på en stilladsplade, der vippede, så han faldt 1,5 – 2 meter ned.

Arbejdstilsynet blev underrettet og ankom til stedet for at foretage undersøgelser i samarbejde med politiet, så det senere kan afklares, hvorvidt nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Den 73-årige er fortsat indlagt på sygehuset, men i stabil tilstand og uden for livsfare.

Brand ved komfur – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 10.31 kørte politi og brandvæsen til brand i en lejlighed i en villa på 1.sal på Slagelsevej i Kalundborg. Beboeren havde opholdt sig i stuen, da han lugtede røg fra køkkenet. Han opdagede, at det brændte ved komfuret og skyndte sig ud. Brandvæsnet fik slukket ilden, som ikke nåede at sprede sig til stueplan. Lejligheden var røg og sodskadet, og der skete en del brandskade omkring komfuret. Lejeren måtte derfor genhuses, men de øvrige beboere kunne blive i ejendommen. Busruter forbi brandstedet blev omlagt mens slukningsarbejdet stod på indtil omkring middag. Beboeren blev tilset for røgforgiftning i en ambulance, men ingen meldes at være kommet noget til.
Politiet optog rapport om branden, som formodes at starte omkring en tændt kogeplade.

Fund af narko – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl 10.30 var politiets narkohunde på besøg på en adresse, hvor der var mistanke om, at der blev brugt narkotiske stoffer.
Hunden gav da også udslag på, at der var noget at komme efter, og det fik beboeren til selv at tilstå. I en skrivebordsskuffe blev der efterfølgende fundet godt 3 gram hash. Beboeren blev sigtet og stofferne taget med til destruktion.

Færdselsuheld – Asnæs Skovvej, Kalundborg

Kl. 09.47 var en 62-årig kvinde fra Slagelse under kørsel ad Asnæs Skovvej i vestlig retning kommet ud i rabatten med det ene hjulpar. Her påkørte hun noget buskads og nogle træer, så hun forulykkede.

Den 62-årige blev bragt på sygehuset til behandling for et knoglebrud, som hun havde pådraget ved uheldet. Ingen øvrige trafikanter var blevet involveret i uheldet, som blev anmeldt af en lokal beboer, der kom forbi kort efter.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Havnsøvej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 20.38 havde en 58-årig mand fra Svebølle mistet kontrollen over den lille, 30-knallert, som han førte ad Havnsøvej i Føllenslev.

Han væltede og pådrag sig overfladiske skrammer, og knallerten fik nogle skader.

Den 58-årige viste sig at være påvirket af alkohol under kørslen, så han fik i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Ingen øvrige trafikanter blev impliceret i uheldet.

Mand på uønsket besøg – Fr. Andersensvej, Kalundborg

Kl. 23.15 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var kommet på uønsket besøg på en adresse, hvor en kvinde havde besøg af nogle mandlige gæster.

Den uønskede mand ville gå til angreb på en kvindelig beboer, men var blevet pacificeret af de mandlige gæster.

På stedet fik politiet overdraget en kraftigt spirituspåvirket, 33-årig mand fra Kalundborg, der blev anholdt med henblik på afrusning, fordi politiet vurderede, at han ikke var i stand til at tage vare på sig eller kunne lade være med at skabe utryghed for andre.

Den 33-årige røg en tur i detentionen på politistationen i Roskilde, men blev løsladt herfra tidligt tirsdag morgen. Han var ikke blevet sigtet for nogen i anledning af sin uønskede adfærd.

Mand slået i hovedet – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 02.44 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet slået i hovedet på et værtshus, så politiet rykkede ud til stedet sammen med ambulancepersonale.

Politiet fik klarlagt, at der på værtshuset havde været uoverensstemmelser mellem nogle kvinder. En 37-årig mand fra Kalundborg havde efterfølgende mødt en forurettet kvinde, som han kendte, på toilettet, hvor en anden mand også pludselig dukkede op. Den anden mand medbragte en flaske, som han slog den 37-årige i hovedet med.

En 21-årig mand fra Kalundborg blev anholdt som mistænkt for grov vold og kunne i øvrigt mistænkes for at skille sig af med noget, da han smed noget fra sig i en skraldespand, som han passerede forbi. Det viste sig at være en mindre kniv, så den 21-årige blev også sigtet for overtrædelse af knivloven, hvilket han dog nægtede sig skyldig i.

Politiet løslod den 21-årige efter afhøring til sagerne, som han dog kan forvente at ville få et retsligt efterspil på et senere tidspunkt, når efterforskningen i sagen er afsluttet.

Søndag – mandag

Uro på tankstation – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 02.24 måtte personalet på en tankstation på Esbern Snaresvej i Kalundborg slå alarm, idet en kvindelig kunde råbte op og kastede rundt med forskellige varer i butikken.

En patrulje var tilfældigt ved siden af tankstationen og kunne få sekunder senere bortvise en 29-årig kvinde fra Kalundborg, da hun var uønsket i butikken på grund af adfærden.

Kvinden blev ikke sigtet og blev bortvist uden problemer, så politiet kort efter kunne fortsætte patruljeringen i Kalundborg.

Vold mod kvinde – Nyvangsvej, Kalundborg

Kl. 23.15 fik politiet en anmeldelse via bekendte til en 38-årig kvinde fra Kalundborg, at hun kort forinden var blevet overfaldet af en tidligere, mandlig bekendt. Han havde efter overfaldet forladt stedet.

Politiet fik kontakt til den 38-årige kvinde, der havde synlige tegn på at være blevet overfaldet med slag mod ansigt og hals, da den tidligere mandlige bekendte pludselig havde fået skaffet sig adgang til hendes bopæl.

Den mistænkte blev hurtigt identificeret som en 56-årig mand fra Kalundborg, som politiet efterfølgende fik anholdt, da politiet fandt ham på gaden ikke langt fra kvindens bopæl.

Den 56-årige blev sigtet for vold mod kvinden og løsladt efterfølgende, men kan dog forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når voldssagen skal afgøres.

Ved anholdelsen var den 56-årige i besiddelse af et femcifret kontantbeløb, som politiet beslaglagde til afdrag på en gæld til det offentlige.

Indbrud i Perioden

H/F Rynkehaven, Kalundborg (2 anmeldelser)

Nytorv, Kalundborg