Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2023/03/27 til 2023/04/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bortvisning af sovende kvinde i opgang – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 01.26 fik politiet en henvendelse fra en beboer i en opgang i Kordilgade, fordi en fremmed kvinde lå og sov i opgangen.

Politiet fik efterfølgende vækket og kontakt til en 39-årig kvinde fra Roskilde, som ikke var iført varmt tøj til ophold udendørs. Da kvinden gerne ville retur til Roskilde, og politiet ikke kunne finde andre løsninger henset til kvindens mulighed for ophold udendørs uden varmt tøj på dette tidspunkt af døgnet, valgte politiet at transportere kvinden retur til Roskilde til sin egen bopæl, så hun kunne få et ordentligt sted at sove.

Brand i hæk – Lynggårdsvej, Kalundborg

Kl. 10.50 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre ildebrand i en hæk ikke så langt fra en privat bolig.

Branden i hækken var dog allerede blevet slukket ved brandvæsnets ankomst, så politiet sigtede den ansvarlige for overtrædelse af beredskabslovgivningen på grund af manglende forsigtighed ved brug af en ukrudtsbrænder.

Fuld på knallert – Roevej, Gørlev – Kalundborg

Kl. 20.37 stoppede politiet en knallertfører på Roevej i Gørlev mod syd. Den 30-årige mand fra Kalundborg viste sig at have en promille over det tilladte, så han blev anholdt, fik udtaget en blodprøve, og herefter løsladt.

Den 30-årige blev i 2020 frakendt retten til at køre bil i ti år på grund af gentagne kørsler i spirituspåvirket tilstand. Nu afventer politiet resultatet af blodprøveanalysen i den nye sag, hvorefter den 30-årige vil få besked om, hvilke konsekvenser sagen det kan få for hans førerret til at køre på lille knallert.

Færdselsuheld – Kalundborgvej, Kalundborg

Kl 16.23 måtte en 41-årig mand fra Midtjylland bremse op, da en forankørende bil standsede for at svinge til venstre. Men i det samme blev den 41-åriges bil ramte bagfra en bil ført af en 38-årig mand. Begge parter slap dog uden personskade.

Færdselsuheld – Melbyvej, Kalundborg

Kl. 11.09 rykkede politiet sammen med ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, idet en personbil havde påkørt en lastbil. Det viste sig, at en 67-årig mand fra Kalundborg under kørsel i en personbil ad Meldbyvej i nordlig retning af ukendte årsager havde påkørt en lastbil, der var standset i en parkeringslomme på Melbyvej i vejens højre side i kørselsretningen.

Den 67-årige blev transporteret ind på et sygehus, hvor han blev indlagt til undersøgelse og behandling for indre kvæstelser i anledning af uheldet.

Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

Knallertkører knuste bilrude – Lerchenfeldvej, Kalundborg

Kl. 12.15 anmeldte en 49-årig kvinde fra Jyderup, at en ung mand, der kørte på knallert, netop havde knust en rude i hendes bil på Lerchenfeldvej.

Anmelderen havde bemærket den unge mand stå ved siden af bilen, hvorefter der lød et brag, og en bilrude var knust. Herefter kørte manden fra stedet på knallert i østlig retning mod Klosterskoven.

Den unge mand blev beskrevet som lys i huden, ca. 17 år, lyst hår, iført sort jakke, sorte bukser og brugte en sort hjelm under kørslen på en mørk knallert.

Anmelderen opdagede først lidt senere, at den unge mand var lykkedes med at stjæle et nøglebundt og nogle få kontanter fra bilen, inden han flygtede på knallerten.

Politiet ledte efter knallertkøreren i området, men fandt ikke frem til nogen, der kunne mistænkes for tyveri / hærværk. Derfor vil politiet gerne høre fra personer, der måtte have set knallertkøreren i området, eller som kan give oplysninger om pågældendes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkokørsel – Gørlevvej, Sæby, Høng – Kalundborg

Kl. 20.11 sigtede politiet en 34-årig kvinde fra Sydjylland for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som hun førte ad Gørlevvej.

Politiet mistænkte hende for at være påvirket af cannabis under kørslen, hvorfor hun i forbindelse med en kortvarig anholdelse fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 23.17 anholdt og sigtede politiet en 19-årig mand fra Kalundborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han havde ført ad Holbækvej i Kalundborg.

Narkometertesten havde nemlig indikeret, at han var påvirket af cannabis under kørslen, så han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer inden sin løsladelse.

En 19-årig mand fra Kalundborg, der var med som passager i bilen, blev også sigtet, idet politiet fandt ham i besiddelse af to klumper hash med en samlet vægt på ca. 1,5 gram. Hashen blev beslaglagt som bevis i forbindelse med sigtelsen for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Hovvej, Ubby, Jerselv Sj. – Kalundborg

Kl. 17.10 blev en 48-årig mand fra Jerslev Sj. sigtet for narkokørsel i den personbil, som han førte ad Hovvej i Ubby. Narkometertesten havde nemlig indikeret, at manden var påvirket af cannabis under kørslen.

Den 48-årige fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Sorøvej, Ugerløse – Holbæk

Kl. 12.24 blev en 33-årig mand fra Jægerspris anholdt i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel i en personbil ad Sorøvej i Ugerløse. Forinden havde han deltaget i en narkometertest, der havde givet udslag for påvirkning af amfetamin under kørslen.

Politiet løslod den 33-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Påvirket bilist – Gørlev Landevej, Gørlev. Kalundborg

Kl 20.45 standsede en patrulje en personbil ført af en 21-årig lokal mand. Manden erkendte, at han var påvirket af euforiserende stoffer og blev taget med på sygehuset til udtagning af blodprøve.

Påvirket bilist – Torpevej, Eskebjerg. Kalundborg

Kl 22.25 standsede en patrulje fra lokalpolitiet en varebil ført af en 29-årig mand fra Hørve-området. Da der var mistanke om, at han påvirket, blev han medtaget til blodprøve. I bilen blev der desuden fundet et mindre parti kokain samt en foldekniv og et baseballbat. Desuden havde manden ikke erhvervet et kørekort.

Tyveri fra byggeplads opklaret – Hallas Alle, Kalundborg

Tirsdag middag fik politiet en henvendelse om, at noget stjålet el-håndværktøj formentlig var blevet fundet på en adresse i Jerslev Sj.-området.

Tyveriet af noget håndværktøj var sket sent fredag eftermiddag fra en byggeplads på Hallas Alle i Kalundborg. Det stjålne håndværktøj var imidlertid udstyret med et sporingsværktøj, således at indehaveren nu kunne formode, at værktøjet befandt sig på en nærmere angivet adresse i Jerslev Sj.-området.

Politiet kørte til adressen, hvor to mænd på 43 år fra Rumænien blev truffet. Ved den efterfølgende undersøgelse af deres opholdssted fandt politiet to slagnøgler og en bolthammer, som blev beslaglagt med henblik på genudlevering til rette ejer.

De to rumænske mænd blev begge anholdt og sigtet for at være i besiddelse af det stjålne værktøj. De blev i forbindelse med sagsbehandlingen transporteret til politistationen i Roskilde, hvorfor de blev løsladt senere på dagen efter betaling af en bøde hver især, hvilket deres sag blev afgjort med.

Indbrud i Perioden