Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2022/08/10 til 2022/08/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Påvirket bilist – Ilebjerg, Gørlev

Kl 18.44 standsede politiet en personbil, da der var mistanke om, at føreren – en 46-årig mand fra Kalundborgs opland – var påvirket af spiritus. Det erkendte han da også over for politifolkene, og en narkometertest viste samtidigt, at der også var mistanke om, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev medtaget til blodprøve, der nu skal vise, i hvilket omfang han var påvirket. Et opslag i registrene viste samtidigt, at manden heller ikke havde noget gyldigt kørekort.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Gørlev Landevej, Kalundborg

Kl. 10.25 blev en 35-årig mand fra Gørlev stoppet af politiet. Manden førte en personbil uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer og frakendt førerretten. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, derefter blev han løsladt. Han er sigtet i sagen, som afgøres, når resultatet af blodprøven er klar.

Narkokørsel uden kørekort – Helenevej, Høng – Kalundborg

Kl. 00.51 stoppede en patrulje en 26-årig mand fra Sorø, da han kørte i bil ad Helenevej i Høng. I bilens askebæger lå en delvist røget joint, så betjentene mistænkte, at bilisten var narkopåvirket. Den 26-årige var desuden frakendt kørekortet i 10 år, på grund af flere tidligere sager om narkokørsel. Han blev sigtet for narkokørsel og taget med til en blodprøveudtagelse.

I bilens midterkonsol fandt betjentene to klumper hash, som blev vejet til ca. 10 gram. Hashen blev beslaglagt og vil blive destrueret. Den 26-årige blev foruden narkokørsel i frakendelsestiden sigtet for lov om euforiserende stoffer. Den anholdte blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve, og når svaret på analysen kommer vil han få besked om sagens videre gang. Allerede anden gang man kører, selvom man er frakendt førerretten lægges sagen op til fængselsstraf.

Brand i bil – Tingvejen, Kalundborg

Kl 16.21 indløb der alarm om, at der var udbrudt brand i motorrummet på en personbil, formentligt som følge af en teknisk fejl på bilen. Bilen nåede at udbrænde totalt, men ilden spredte sig ikke yderligere.

Brand i campingvogn – Saltbækvej, Kalundborg

Kl. 14.18 kom et alarmopkald om brand i en campingvogn, som holdt på Saltbækvej i Kalundborg. En beboer på vejen så røg fra campingvognen og ringede 112. To andre beboere hentede pulverslukkere og fik slukket ilden. Politi og brandvæsen kom frem, og brandvæsnet tilså, at ilden var helt slukket. Politiet optog rapport om branden, men fandt umiddelbart intet mistænkeligt. Det skal nu forsøges afklaret, om branden opstod i nogle elektriske installationer.

Cafemedarbejder kunne ikke komme ud af kølecontainer – Røsnæsvej, Kalundborg

Kl. 13.54 modtog politiet en anmeldelse om, at en medarbejder var blevet låst inde i en kølecontainer. Medarbejderen – en 60-årig lokal kvinde – havde været i færd med at rengøre nogle hylder i kølecontaineren, hvorved hun ved et uheld var blevet låst inde i kølecontaineren. Efter ca. 30 minutter var det blevet opdaget af det øvrige personale. Kvinden var uskadt, men afkølet, da hun kom ud af kølecontaineren, hvor temperaturen var ca. 5 grader. Arbejdstilsynet er gået ind i sagen.

Påvirket bilist – Sct Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl 00.10 fik en patrulje mistanke om, at føreren af en personbil kunne være påvirket. Det viste sig da også, at den 33-årige mand fra Kalundborgs opland, blæste alkometeret højere op end det tilladte, og han blev derfor medtaget til blodprøve. Manden erkendte, at han havde drukket mere, end han måtte.

Narkokørsel – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 05.35 blev en 23-årig mand fra Svebølle anholdt og sigtet for narkokørsel, da han kom kørende i østgående retning ad Holbækvej. Manden fik udtaget en blodprøve og blev efterfølgende løsladt.

Narko- og spirituskørsel – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 08.50 blev en 50-årig mand fra Høng sigtet for spiritus og narkokørsel, da han kørte en personbil på trods af, at han var påvirket. Manden var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve, derefter blev han løsladt. Sagen bliver afgjort, når politiet har modtaget resultatet af blodprøven.

Indbrud i perioden

Mosevangen, Kalundborg
Bakkehaven, Kalundborg

Foto: ABW