Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2022/06/23 til 2022/07/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Unge kvinder befølt ved stranden – Havnevej, Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 17.40 anmeldte pårørende til en mindreårig pige, at nogle andre gik rundt og filmede piger på stranden.
En patrulje kørte til stranden ved Havnsø Havn, hvor politiet ikke fandt grundlag for at mistænke nogen for ulovlige optagelser eller at have delt noget krænkende.

Politiet fik derimod kontakt til hele tre unge kvinder på 15, 18 og 18 år fra lokalområdet. De kunne alle samstemmende oplyse, at en ung mand uden deres samtykke havde befølt dem på kroppen ved havnebadet, så deres blufærdighed var blevet krænket.
De forulempede kvinder udpegede alle en ung mand, som fik identificeret som en 15-årig dreng fra Nordjylland. Med baggrund i de unge kvinders forklaringer blev han sigtet for tre overtrædelser af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse. Han kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Stemningen på havnen blev efterhånden noget ophedet med baggrund i både den indledende anmeldelse om nogens filmeri på stranden sammenholdt med sagerne mod den 15-årige. Politiet så sig derfor nødsaget til at eskortere den 15-årige og de øvrige personer, som han var i selskab med, væk fra havneområdet for at undgå overgreb eller overfald mod ham eller hans selskab.
Det lykkedes at få dem væk, hvorefter politiet omkring kl. ca. 20.00 kunne forlade området, hvor roen igen var blevet genoprettet.

Spirituskørsel – Havnsøvej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 20.02 anholdt og sigtede politiet en 38-årig mand fra Føllenslev for at køre rundt på en lille 30-knallert i spirituspåvirket tilstand. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev efterfølgende løsladt, så han kan nu afvente resultatet i en analyseerklæring, før han hører nærmere fra politiet.

Slingrende spritbilist stoppet af handlekraftig bilist – Gørlev Sj- Kalundborg

Kl. 12.38 fik politiet anmeldelse om, at en borger havde stoppet en spiritusbilist, som havde kørt slingrende og været til fare i trafikken på Gørlev Landevej mod syd i Gørlev, Kalundborg.

Den mandlige bilist, som havde set en varebil komme slingrende ved rundkørslen ved Kalundborgvej, hvor varebilen kørte over i de modkørendes vejbane. Han satte efter varebilen og kørte sin bil ind foran varebilen for at standse den farlige kørsel.

Varebilen kørte ind i den mandlige bilists bil under standsningen, men ingen personer kom noget til. Bag rattet sad en tydeligt spirituspåvirket 54-årig kvinde fra Kalundborg. En patrulje kom hurtigt frem til stedet, hvor kvinden blev bedt om at blæse i alkometeret, som viste en promille væsentlig over 2,0 promille. Hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter hun blev løsladt.

Promillens størrelse gør, at sagen er behandles som vanvidskørsel. Det betyder, at bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation og at kvinden kørekort blev inddraget på stedet. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 54-årige høre mere fra politiet i sin sag. Om bilen kan endeligt konfiskeres afgøres af retten, når sagen skal afgøres.

Vold – Bredgade, Kalundborg

Kl. 02.57 anmeldte en 17-årig ung mand fra Kalundborg, at han var blevet slået i hovedet og skubbet af en ukendt mand, som han tilfældigt havde mødt.
Politiet kørte til stedet og fik klarlagt, at den 17-årige på vej hjem fra en fest tilfældigt ved vareindleveringen til en materialistforretning i Bredgade havde mødt tre mænd.

Der var opstået en uoverensstemmelse, således at den 17-årige til sidst var blevet slået i ansigtet, hvorved han pådrog sig rødmen og lettere hævelse.
Politiet har nu optaget en rapport om vold i et forsøg på at identificere en 20-25 årig mand, 180-185 cm høj og med lyst, mellemlangt hår som den, der slog den 17-årige. Den mistænkte var i selskab med en anden 18-25-årig mand samt en tredje mand, der ikke er beskrevet nærmere.

Personer, der måtte have bemærket de tre mænd ved vareindleveringen natten til søndag, bedes henvende sig til politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden

Chr. d. 2. Vej, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg

Foto: ABW