Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2022/05/17 til 2022/05/31.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Eskebjergvej, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 02.29 underrettede en 19-årig mand fra Jyderup politiet om, at han var forulykket under kørsel ad Eskebjergvej i nordøstlig retning.
En patrulje kørte til uheldsstedet og kunne konstatere, at den 19-årige var sluppet uskadt fra ulykken, selv om hans bil havde rullet rundt og kørt gennem en hæk, inden den var standset i en privat have.
Den 19-årige var ædru og havde villet undvige noget på vejen, hvorefter han havde mistet kontrollen over bilen. Ingen øvrige trafikanter var blevet involveret i ulykken.

Uheld i kryds – Snæbumgårdsvej/Skovvej, Høng – Kalundborg

Kl. 14.23 skete et uheld i krydset i Snæbumsvej/Skovvej, da en 81-årig kvinde fra Gørlev Sj. kørte frem i krydset ved Skovvej, hvor hun stødte sammen med en 64-årig mand fra Slagelse, der kørte ad Skovvej mod nord. Politi og ambulance kørte frem til stedet.

Den 81-årige kørte ad Snæbumgårdsvej mod øst, og hendes bil blev ramt i siden af bilen, der kørte ad Skovvej, da hun kørte frem i krydset. På passagersædet i den 81-åriges bil sad hendes mand, som slog hovedet ved uheldet og fik mindre alvorlige skrammer. Han blev kørt med ambulance til sygehuset til tjek.

Da der var mistanke om, at den 81-årige havde overtrådt sin ubetingede vigepligt optog patruljen rapport i sagen. Parterne vil senere høre mere fra politiet.

Narkokørsel – Gl. Sorøvej, Kalundborg

Kl. 20.23 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Store-Fuglede for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Narkometertesten indikerede, at han var påvirket af cannabis under kørslen, så han fik udtaget en blodprøve inden løsladelsen.

To sager om narkokørsel og en bil beslaglagt – Slagelse Landevej, Kalundborg

Kl. 15.59 anholdt og sigtede politiet en 40-årig mand fra Københavns-området for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, fordi han i forvejen var frakendt kørekortet.
Da politiet fik kontrolleret den 40-åriges forhold nærmere, kunne politiet konstatere, at han havde flere sager om både narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden i hans personbil, beslaglagde politiet hans bil med henblik på senere konfiskation.
Den 40-årige tilkaldte en kvindelig bekendt, som kom til stedet i bil for at transportere personlige effekter fra den 40-åriges bil.
Der var tale om en 28-årig kvinde fra Asnæs, som også blev skønnet skønnet påvirket af euforiserende stoffer under kørsel i den personbil, som hun netop var ankommet i.
Kvinden blev således også anholdt i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel og fik også udtaget en blodprøve nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.
Den 40-årige var ikke tilfreds med beslaglæggelsen af bilen, hvorfor en dommer nu skal se nærmere på grundlaget for beslaglæggelsen af bilen.
Den 28-årige kvinde havde to mindreårige børn med i bilen, hvorfor politiet nu har udarbejdet en rapport til de sociale myndigheder ud fra mistanken om bl.a. kørsel i narkotikapåvirket tilstand med dem i bilen.

Narkokørsel – Stationsvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 19.06 standsede en patrulje en personbil, som blev ført af en 26-årig mand fra Høng. Politiet mistænkte, at den 26-årige var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve. Sagen bliver afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

Sidste skoledag – Strandparken, Kalundborg

Kl 17.52 var politiet tilstede ved sidste skoledag-arrangementet i Kalundborg, hvor mange skoleelever var samlet. Betjentene tog kontakt til en 15-årig dreng fra oplandet, og det viste sig, at han havde en kniv med bladlængde på 8,5 cm på sig samt en halv joint. Drengen blev sigtet for begge dele.

Flere cykelryttere væltet – Sydhavnsvej, Kalundborg

Kl. 09.10 var flere cykelryttere i et motionsløb kørende samlet ad Sydhavnsvej i sydlig retning i forbindelse med et motionscykelløb.
Under passage af jernbanespor i Sydhavnsvejs kørebane gled flere cykelryttere, så op imod otte cykelryttere væltede.
De fleste kunne straks efter fortsætte, men en 50-årig mand fra Svinninge blev indledningsvist tilset af sundhedsfagligt personale og efterfølgende kørt til skadestuen til kontrol for eventuelle skader. Han var dog sluppet uden behandlingskrævende skader, men havde pådraget sig diverse knubs som følge af styrtet.
Politiet registrerede omstændighederne ved uheldet, der var sket i regnvejr på en regnvåd kørebane og jernbanespor i asfalten. Ingen firhjulede trafikanter var involveret i uheldet under cykelløbet.

Færdselsuheld – Anemonevej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 22.07 rykkede politiet ud for at undersøge omstændighederne i forbindelse med et sammenstød mellem en knallertkører og en fodgænger på et stisystem ved Anemonevej i Svebølle.
Politiet fik i den forbindelse kontakt til en 50-årig mand fra Svebølle, der som fodgænger var gået af stien og havde både hørt og set en knallert nærme sig. Det var en 19-årig mand fra Eskebjerg, som kørte på en knallert i sydlig retning på stien.
Da knallertkøreren passerede fodgængeren, stødte de to parter sammen, så knallertkøreren væltede. Fodgængeren fik ved sammenstødet slået sit ene ben og ødelagt noget beklædning.
Politiet har optaget rapport om sammenstødet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

 

Indbrud i perioden

Skovbrynet, Kalundborg

Foto: ABW