Artiklen er sponseret

Det kan være svært at finde en rejsedestination som imødekommer hele familiens behov, som samtidig giver mulighed for ro og genopladninger af batterierne. Oplev fanø, og mærk lungerne blive fyldt op med den friske havluft, mærke roen ved de store øde naturområder og samtidig have oplevelser for hele familien.

Aktiviteter for dig og dine børn

Strandene op Fanø er hjertet for en lang række aktiviteter. Blandt andet er Fanø en kendt destination for drageflyvere, som hvert år besøger stranden. Du og din familie kan tage en drage med, eller bare nyde synet af en himmel fyldt op med store og smukke drager. I kan også prøve at strandsurfe, som er en spændene oplevelse for hele familien. Dygtige instruktører sikre en tryg og sjov oplevelse. I kan også prøve at spille golf på den over hundrede år gamle bane, som blev opført til den daværende overklasse?

Gør brug af naturen

Fanø byder på en lang række naturoplevelser. Familien kan tage på vandringsture og opleve naturen og de mange udsigtsposter der over havet og øen. Det kan også være at en Safari vil være spændende? Her tager man sammen med en guide ud til den yderste del af øen, hvor man kan opleve sæler og havørne. På denne måde oplever man dyrene i deres naturlige habitat, og det giver ofte en helt anden og særlig oplevelse end hvad man er vandt til.

Smag på øen

Baksuld, Fanø-pølse eller sakkuk er alle traditionsbundne retter blandt indbyggerne på Fanø. Så ønsker man at smage på øens historie, kan man tage på en af de mange unikke restauranter på øen, og opleve disse retter lavet af indbyggerne fra Fanø. Mange af disse retter kommer fra fiskeriindustrien og kan for nogle være nogle tunge retter. Så kan man i stedet smage på retter lavet på øens egne naturlige ressourcer.

 

Oplev fanø, og mærk lungerne blive fyldt op med den friske havluft. PR-foto