Peter Vesth og Kristian Rusbjerg optræder med sange, stille ballader og muntre anekdoter når de den 16. marts er inviteret til Svallerup Forsamlingshus.

Mange kender nok bedst Peter Vesth, når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Peter Vesth har haft mere end 50 sange på Dansktoppen, og omkring halvdelen har ovenikøbet nået første pladsen.

I dag turnerer Peter Vesth landet tyndt med sin nye makker Kristian Rusbjerg. Sammen optræder Peter Vesth og Kristian Rusbjerg med Peters festlige sange, stille ballader og muntre anekdoter.

Det er typisk den nordiske harmonikamusik “Gammeldans”, der har samlet de to musikanter og sammen har de to været en stor årsag til, at harmonikaen i dag er blevet til et mere populært instrument.

Ønsker man at deltage onsdag den 16. marts, skal man skynde sig, der er nemlig godt gang i billetsalget. Aftenen begynder med spisning kl. 18.00, og kl. 19.30 begynder underholdningen. Vælg mellem billetter med eller uden spisning.

Tilmelding skal ske direkte til Svallerup Forsamlingshus på tlf.: 24847067, eller mail : svallerupforsam@gmail.com.

Praktiske oplysninger
Pris: Fællesspisning: kr. 125,- Musikunderholdning: kr. 175,- Samlet pris: 300,-
I pausen: salg af drikkevarer samt kaffe/the og kage
Tidspunkt: Fællesspisning kl. 18.00, Musikunderholdning kl. 19.30
Køb af billetter: Tlf. 24847067, eller mail : svallerupforsam@gmail.com , betaling ved tilmelding på mobilpay : 37712
Tilmeldingsfrist: torsdag den 13.03.22
Arrangører: Liv I Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus.

Pressefoto