Tirsdag den 21. november kl. 19.00 inviteres publikum til et inspirerende foredrag i Svebølle Kvikbibliotek. Det er den eventyrlystne Agnes Skårup, der vil dele sin bemærkelsesværdige rejseoplevelse da hun som ung kvinde rejste alene rundt i Pakistan på en motorcykel.

I 2016 opdagede Agnes en smuk blå sø i de vestlige Himalayabjerge ved hjælp af Google Earth, og dette var begyndelsen på en utrolig fascination af Pakistan. I 2022, som blot 25-årig, tog hun en dristig beslutning og farvede sit platinblonde hår mørkt, lejede en motorcykel i Nordpakistan og begive sig ud på en rejse, der skulle ændre hendes liv for evigt.

Agnes Skårup, der i dag er et kendt navn inden for eventyrrejsende, vil tage publikum med på en spændende rejse gennem Pakistan. Hendes foredrag vil være fyldt med hjertevarme øjeblikke, overvældende gæstfrihed, adrenalinpumpende grusveje og møder med en mangfoldighed af mennesker og natur, som de færreste drømmer om at finde i dette fascinerende hjørne af verden.

Det er den frivillige biblioteksgruppen der i samarbejde med Kalundborg Biblioteksklubben der står bag arrangementet, der finder sted i Svebølle Kvik bibliotek.

Om arrangementet:
• Dato og tid: tirsdag d. 21. november kl. 19.00 – 21.00
• Sted: Svebølle Kvik Bibliotek, Aktivitetscentret Åvangen, Centervej 13, Svebølle
• Pris: 75,- normalpris – 65,- som medlem af Biblioteksklubben.
• Tilmelding: 
https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-voksne/foredrag-om-25-aarige-agnes-skaarups-tur-alene-rundt-i-pakistan-paa-mc
• Meld dig gratis ind i Biblioteksklubben via www.kalundborgbib.dk/klub

 

Pressefoto