Artiklen er sponseret

Driver du en produktionsvirksomhed, som har brug for et ekstra skub mod en mere effektiv arbejdsgang? En arbejdsgang hvor nogle af opgaverne udføres uden menneskelig indblanding netop for at øge effektiviteten? Med automationsløsninger kan din virksomhed få mulighed for at arbejde med et kontrolsystem, som reducerer arbejdsomkostninger, men samtidigt øger produktiviteten på sådan vis, at virksomhedens produkter også udkommer helt ensartede. Hvis du driver eller arbejder i en produktionsvirksomhed, så tøv ikke med at læse videre. I denne artikel kan du nemlig blive klogere på, automationsløsninger og hvordan de kan være med til at optimere din virksomhed.

Øget kontrol og overblik

Med automatisering af produktion kan du som driftsleder, ejer, medarbejder med mere få både øget kontrol og øget overblik over produktionen i virksomheden. Med automatisering af produktion gennem novotek eller andre leverandører kan din virksomhed få hjælp til at øge jeres produktion mens menneskelig arbejdskraft formindskes. 

Forskellige automationsløsninger

Der findes flere forskellige automationsløsninger. Hvilke eller hvilken der er den rette for din virksomhed, kommer helt an på, hvad jeres behov er. En automatisering af produktion kan fx ske gennem et SCADA-system. Et system som bruges til overvågning, styring og kontrol. SCADA-systemet overvåger sådan noget som sensorer, motorer, pumper med mere. Det betyder, at I som virksomhed kan få et bedre og mere kontrolleret overblik over hændelser på fabrikken.

Der findes også den mulighed at anvende et OPC-system. OPC står for Open Platform Communications, hvilket er en platform som kommunikerer data på tværs af enheder. Din produktionsvirksomhed får mulighed for at administrere, overvåge og forbinde de forskellige maskiner og systemer. Det betyder, at du som virksomhed vil få en dataudveksling mellem forskellige systemer, der anvendes.

Undersøg automationsløsningerne online

Der findes massevis af forskellige muligheder, som du med fordel kan orientere dig om online. Du kan også sparre med lignende virksomheder, og blive klogere på hvilke løsninger de anvender.

Med automatisering af produktion kan du som driftsleder, ejer, medarbejder med mere få både øget kontrol og øget overblik over produktionen i virksomheden. PR-foto