Artiklen er sponseret

Mangler du også en imellem inspiration til en god salgsteknik, så du kan øge dit salg og din omsætning? Der findes ufatteligt mange forskellige salgsteknikker og kneb til at øge din omsætning. Man kan både øge overskuddet på bundlinjen ved at reducere udgifterne og øge indtægterne. Hvis du har en indre sælger i maven, så er der ingen tvivl om, at du er mest til den sidstnævnte mulighed – men hvordan? Find salgsteknikker der sætter gang i dit salg.

Forskellige kasketter
Med stigende inflation og dyre priser på markedet, skal du være kvik for at fange dine kunder. Derfor kan det give rigtig god mening at sætte dig ind i forskellige salgsteknikker, så du kan øge din eksponering overfor mulige kunder. Du kan med fordel sætte din hverdag i system og planlægge, hvornår du udfører hvilke opgaver, og i hvilke sammenhænge, du bruger hvilke teknikker. Der er stor forskel på, om du vil fremtone som en ekspert, eller snarere som en ven overfor din næste kunde. Din kommunikationsstil kan afgøre, hvilke kunder du tiltrækker – og du skal kunne skifte kasket afhængig af, hvilken salgssituation du står i.

Find den bedste salgsteknik
Og den verbale kommunikation er kun en af mange af de forskellige salgsteknikker, som du kan bruge. Din salgsteknik kan virkelig afgøre, hvem du når ud til, og dermed hvor stort dit salg bliver. Ikke alene er din kommunikation verbal og præget af dit ordvalg. Din kommunikation er også dit kropssprog. Er det åben, lukket, nysgerrigt eller afklaret? Man siger, at med et smil kommer man langt, og det gælder også, når du skal sælge dine varer. Det kan virke overvældende, hvor du skal starte med at sætte ind, for at øge dit salg og finde den salgsteknik, som fungerer netop for din virksomhed. Start fra en ende af, prøv noget forskelligt af og sørg for at holde øje med dit salg undervejs, så du ved, hvad der virker.

Den verbale kommunikation er kun en af mange af de forskellige salgsteknikker, som du kan bruge. Foto: ABW