Går ikke glip af denne unikke festival den 28 maj 2023. En livs oplevelse, hvor Nai Ge Si . Center indvier og fejer dagen med 7m høj Guanyin statue, med kinesiske / buddhistiske forestillinger, danse, lys ceremonier og mad. Tilmelding til mad inkl. 8 retter og drikke. Børn gratis.

De kan love, at alle der deltager vil få en oplevelse ud over det sædvanlige, som kan inspirere til øget bevidsthed og påskønnelse, af verdens forskellige kulturelle manifesteringer. De indvier og fejrer dagen med Guanyin Buddha- statuen, en smuk statue som er udført i bronze og er 8 m høj inklusiv fundamentet.

Rundt om Guanyin Buddha-statuen er der opstillet 96 bedetønder af kobber. Disse bedetønder, kan opleves i lande, beliggende så fjernt som Tibet og Kina.

Arrangementet omfatter oplevelsen af et Kinesisk/Buddhistisk kulturmarked i form af kinesiske forestillinger, danse og lysceremonier og du har mulighed for at afprøve bedetønderne.

Når du foretager en omdrejning af bedetønderne, er det lig med 3,6 milliarder fremsigelser af Guanyin hjertemantraet: OHM MANI PADME HUM. Dette mantra er et af de mest kraftfulde mantraer i forhold til barmhjertighed, visdom og healing

I løbet af dagen bliver der serveret 8 hjemmelavede sundhedsfremmende holistiske retter, som hører til den Buddhistiske tradition.

Tilmelding til mad inkl. 8 retter og drikke. 100 pr. person, Børn gratis. Det sker på hjemmesiden.

ÅBEN FOR ALLE.

Sted: Nai Ge Si . Center, Skovbakkerne 16, Kalundborg
Dato: Søn. d. 28. maj 2023
Tid:, kl. 10-15.
Pris: Fri entré
Pressefoto Nai Ge Si . Center