Kom og hør Nordic Singers – en fantastisk gruppe professionelle operasangere fra det Kgl. Teater når de gæster Røsnæs Forsamlingshus fredag den 30. september kl. 19.30

Nordic Singers er en gruppe af 4-5 professionelle operasangere fra det Kgl. Teater. Sammen med deres pianist underholder de med koncerter/shows med et stort og alsidigt repertoire, som spænder lige fra den klassiske operas største tårepersere til ABBA og Queen!

Glem alt om koncerter i gammeldags stil med trykte programmer, hvor publikum sidder pænt og stille – for her må der gerne grines, grædes, og ikke mindst, synges med! Programmet bliver præsenteret undervejs i let og underholdende stil, ja, man kan vel nærmest sige at vi nærmer os Stand Up genren, så her kommer man ikke til at kede sig!

De elsker selvsagt at synge opera, og leverer passioneret og på højt niveau arier, duetter og ensembler fra kendte og elskede operaer som Butterfly, Carmen og Tosca. Men de brænder også for at vise deres musikalske talenter indenfor andre musikgenrer, med alt fra musical, operette, viser og sange, til pop og rock, som bl.a. bindes sammen i festlige og overraskende potpourrier med masser af flot ensemblesang.

Ønsker man at deltage kan billetter købes via www.kalundborglif.dk eller i Daglig Brugsen i Ulstrup a’ kr 175,- . Drikkevarer kan tilkøbes i baren.

Arrangementet er arrangeret af Røsnæs forsamlingshus med støtte fra Liv I Forsamlingshusene. Se flere arrangementer i forsamlingshusene via www.kalundborglif.dk

Vel mødt !

Pressefoto