Artiklen er sponseret

Magento CMS er din mulighed for at opbygge en webshop relativt simpelt. Der er tale om en gratis, open-source platform. Det betyder i udgangspunktet, at du kan bygge en webshop op, uden udgifter til andet end hosting og et domæne.

Dog kan det være fordelagtigt at få professionel hjælp til at bygge din webshop, da det kræver en vis ekspertise at sætte sig ind i, og du ikke er sikret support, hvis du gør det selv. Hvis du vil sikre det bedste resultat, er det derfor en god idé med assistance. Her kan en professionel softwarevirksomhed hjælpe med at give din webshop præcis de funktioner, du leder efter.

Få hjælp og support til din webshop

Ved at bruge en Magento-webshop og få den bygget med hjælp fra eksperter i feltet, ved du, at du altid har support, der kan hjælpe med at vedligeholde og opdatere din webshop. Der vil være daglige opdateringer, så din webshop altid er opdateret med de sidste nye udviklinger. Det er samtidig med til at sikre sikkerheden på hjemmesiden. Sikkerhed er noget af det, det er vigtigst at have styr på, når man har med online køb og salg at gøre.

Udvid og lav om løbende

Hvis du ønsker funktioner, der ikke er tilgængelige i de allerede eksisterende Magento-moduler, kan du løbende tilføje nye funktioner. Hvis din virksomhed udvikler nye produkter og services, eller gerne vil tilbyde noget nyt til kunderne, kan du hurtigt få hjælp af supporten til at få opdateret din webshop.

Du og din virksomhed skal derfor ikke være bekymret for, hvad der sker, hvis I udvikler jer i en ny retning, udvider internationalt, ønsker at lave om på webshoppen eller lignende.

Gør det simpelt for dig selv

Noget af det, der kan få en virksomhed og i dette tilfælde en webshop til at fungere, er effektivitet. Det er vigtigt, at din webshop er opbygget, så du kan lade så mange funktioner som muligt fungere automatisk. Det nytter ikke noget, hvis alt skal indtastes manuelt – det er meget lettere at koble integrationer på, der for eksempel automatisk synkroniserer med leverandørens priser, så det hele tiden er afstemt, eller du kan få systemer til at arbejde sammen, så der også er overblik over lagerbeholdningen undervejs.

Mange har et ønske om at kunne koble en webshop sammen med Navision, SAP eller lignende ERP-systemer, og det er formentlig også noget, du bliver glad for at opdage, at du kan gøre med en Magento-webshop.

Det er også noget af det, der gør det komplekst at stå for selv, og derfor er professionel hjælp en oplagt mulighed. Det giver dig ikke bare support i hverdagen; det er også med til at sikre, at din webshop er opbygget korrekt, og at den derfor fungerer så optimalt som muligt.

Vigtigheden af skalerbarhed

Det er vigtigt at vælge en platform, der tilbyder dig god skalerbarhed. Det er vigtigt, at din webshop kan følge med, hvis efterspørgslen udvider sig. Det nytter ikke noget, at I risikerer at miste kunder, fordi systemet ikke er lavet til x antal kunder.

Med Magento er det desuden muligt at koble to eller flere forskellige webshops på den samme back-end. Funktionen er indbygget, så det er ikke noget, du skal til at tilføje manuelt – du skal her bare have styr på, at hver webshop har hver sit domæne, og at det hele kobles korrekt sammen, og at alt har de rette licenser.

 

Magento CMS er din mulighed for at opbygge en webshop relativt simpelt. PR-foto