Kalundborg Kommune har ansat Michael Jonasen som borgerrådgiver.

Han starter den 15. august 2022, og vi forventer, at du kan henvende dig og få rådgivning fra starten af september 2022.

”Vi ser frem til at byde Michael velkommen i stillingen som borgerrådgiver. Det er en spændende stilling, hvor borgerrådgiveren kommer til at støtte borgerne i forholdet til kommunen.

Vi kan altid blive bedre, og vi forventer også, at borgerrådgiveren vil bidrage til forbedringer af kommunens sagsbehandling og borgerbetjening,” siger borgmester i Kalundborg Kommune, Martin Damm.

Jurist med erfaring fra den offentlige sektor

Michael Jonasen er 44 år, uddannet jurist, og har arbejdet som jurist i den offentlige sektor, blandt andet i to kommuner, siden han blev færdiguddannet for 20 år siden.

”Jeg glæder mig helt afsindigt meget til at starte i stillingen som borgerrådgiver i Kalundborg Kommune. Jeg glæder mig til at møde borgere, ansatte, politikere og andre samarbejdspartnere.

Fælles har vi alle et ønske om, at vi som kommune hjælper borgerne i det omfang, som borgerne har ret til. Vi har alle et ønske om at møde borgerne i øjenhøjde – og give en god service.

Min ambition er, at jeg forhåbentlig kan bidrage hertil. Jeg vil møde borgere, forvaltningen og øvrige samarbejdspartnere med nysgerrighed, empati og ydmyghed,” siger Michael Jonasen.

Denne stilling er en forsøgsordning, der løber til udgangen af 2024.

Kilde

Foto: ABW