Så starter Kalundborg biblioteker igen op i deres bogklubber for børn på både Kalundborg og Høng Biblioteker.

På Høng Bibliotek er der gang i et helt nyt koncept, LIX OG LEG, hvor der læses ’lixede’ bøger, dvs. de lidt lettere bøger, samtidig med, at der er plads til masser af leg og sjove aktiviteter – både ude og inde. Målgruppen er 2. og 3. klasse og bogklubben løber den første torsdag i måneden med start 1. februar og slut 6. juni.

På biblioteket i Kalundborg fortsætter Orlaklubben, hvor der varmes op til at nominere masser af bøger senere på året. Bogklubben har igen i år fået lov til at være Orlaambassadører i forbindelse med Børnebibliotekernes Bogpris Orlaprisen og der skal derfor læses masser af nye bøger af danske forfattere i alle mulige genrer.

Orlaprisen løber først af stablen i november 2024, hvor Orlaklubben selvfølgelig igen deltager i det store show som publikum på DOKK’en i Århus, men allerede nu skal bogklubben i gang med at forberede sig. Samtidig vil børnebibliotekarerne, ligesom sidste sæson, læse højt og der vil være kreative indslag hver gang i form af aktiviteter som f.eks. at lave klistermærker, bogmærker og quiz.

Orlaklubben er for de 9-13 årige og løber torsdagene 8. feb., 7. marts, 4. april, 2. maj og 30. maj kl. 15.00-16.30.

Bogklubberne er gratis at deltage i, men tilmelding er nødvendig via www.kalundborgbib.dk. Man tilmelder sig hele forløbet!

Pressefoto Kalundborg biblioteker