På lørdag d. 1. juli kl. 10-13 inviterer Novozymes til elev- og lærlingedag i Havneparken i Kalundborg.

Formålet med dagen er at informere flere unge om uddannelserne som fx smed og elektriker, som der stadig i dag er for få, der uddanner sig til. Det vil Novozymes gerne bidrage til at ændre på. Derfor afholder man denne dag ligesom Novozymes også kommer til at tage flere elever og lærlinge ind i fremtiden.

Til eventen kan man blandt andet møde nogle af Novozymes’ elever, lærlinge og færdiguddannede – og høre mere om hverdagen, uddannelsen og jobmulighederne som elektriker, smed og procesoperatør.

”Vi glæder os rigtig meget til at afholde elev- og lærlingedagen i byen, hvor vi kan møde unge mennesker, der overvejer en erhvervsuddannelse og gøre dem klogere på, om det er noget for dem. Selvom vi i Novozymes allerede har mange dygtige elever og lærlinge, så kigger vi som branche ind i en tid, hvor det bliver sværere at rekruttere de nødvendige kompetencer. Netop derfor har vi også besluttet at tage flere elever og lærlinge ind,” fortæller Jesper Haugaard, Vice President hos Novozymes.

Alle er velkomne til at kigge forbi til gratis pølser, kolde drikke og god stemning.

Hvis der ikke er afbrændingsforbud, bliver der tændt op under en helt ny og innovativ grill, som elever fra Novozymes har designet og udført. Den nye grill vil efterfølgende blive stående på havnen til glæde for alle i Kalundborg.

Program for dagen
Kl. 10-11: Novozymes Vice President, Jesper Haugaard, byder velkommen til elev- og lærlingedag. Afsløring af den nye, innovative grill, der er designet og udarbejdet af lærlinge på Novozymes A/S i Kalundborg – samt overrækkelse til Kalundborgs Havnepark og borgere
Snak med elever og lærlinge fra Novozymes: Bliv inspireret til din egen uddannelse
Deltag i konkurrencen om at vinde gavekort til Vores Kalundborg.
Kl. 11: Der tændes op i grillen og serveres pølser og brød ad libitum i samarbejde med Havnegrillen.
Kl. 12-12.45: Det lokale band, KALLAS, spiller live på havnen
Kl. 13:00: Tak for i dag – grill endelig videre og nyd gaven til byen

Læs indbydelsen her: Novozymes Elev- og lærlingedag

Pressefoto