Kom og vær med, når Kalundborg Bibliotek inviterer til en aften i litteraturens- og naturens-tegn.

Onsdag den 20. april 2022 kl. 19:00-20:30, på Kalundborg Bibliotek, har du mulighed for at komme til en inspirerende litteratur-aften. Fem af vores skønne bibliotekarer har fundet en masse litteratur som de gerne vil dele med jer. Temaet for aftens udvalgt litteratur er Naturen i litteraturen.

På mange måder er naturen og litteraturen beslægtet. Først og fremmest fordi vi i naturen såvel som litteraturen finder rum til eftertænksomhed, ro og fordybelse. Men også fordi at naturens roller og formål i litteraturen kan være lige så forskellige som stjernerne på himlen.

Naturen kan manifesteres som et levende og talende væsen, den kan være behjælpelig med sine mange råvarer, den kan danne baggrund for en scene, den kan hinte til, hvad der skal ske, eller den kan hjælpe os med at forstå os selv. Mulighederne er mange og til aftens arrangement vil vi sammen går på opdagelse i den litteratur vores bibliotekarer har taget med i anledningen af arrangementet og dets tema.

Vores fem dygtige bibliotekar har udvalgt litteraturen ud fra hver deres forståelse af temaet Naturen i litteraturen og i løbet af aften vi de hver især præsenter jer herfor. Så kom og lad jer inspirere til jeres næste læseoplevelse.

Kunne du tænke dig at være med til dette arrangement, så kan billetterne bestilles via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personalet i biblioteksafdelingernes betjeningstid. Der er som vanligt rabat til medlemmer af Biblioteksklubben. Du kan melde dig ind i Biblioteksklubben her: kalundborgbib.dk/biblioteksklubben
Læs mere om Naturen i litteraturen her: Booktalk – Naturen i Litteraturen | Kalundborg biblioteker

Pressefoto