Kom til Snertinge biblioteksinfo og nyd en række smukke sange fra den danske sangskat, når Jeannet Ulrikkeholm underholder. Værter på dagen er den frivillige biblioteksgruppe, der hører til i Vesterlunden Aktivitetshus, der sammen med Kalundborg biblioteker har inviteret Jeannett Ulrikkeholm.

I løbet af dette festlige, musikalske indslag vil Jeannet Ulrikkeholm synge smukke danske forårssange, fædrelandssange, folkeviser og højskolesange. Indimellem vil hun krydre indslaget med enkelte franske viser af Edith Piaf og andre franske sange, som folk kender. Hun synger også sange med tekster af Jeppe Aakjær, Benny Andersen og Halfdan Rasmussen, ligesom der vil være evergreens på programmet – bl.a. nogle Elvismelodier og udvalgte sange af Kim Larsen og Anne Linnet.

Jeannet fortæller om sangene undervejs, ligesom deltagerne er med på fællessang. Imens vil Jeannet akkompagnerer på guitar, cello og guitarlut.

Det hele foregår onsdag den 16. marts kl. 19.00 i Vesterlundens Aktivitetshus, Vesterlunden 1, Snertinge. Billetter købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller via personlig henvendelse til at de bemandende biblioteker i Kalundborg kommune. Som vanligt er der også rabat til medlemmer af Biblioteksklubben.

Ønsker man at blive medlem, kan man gratis melde sig ind via www.kalundborgbib.dk/klub

Kom glad, og gå opløftet hjem. Vel mødt til en dejlig aften.

Pressefoto