Musikalsk foredrag med Carsten Knudsen i Snertinge Biblioteksinfo.

I samarbejde med Snertinge Biblioteksgruppe.

 Oplev jysk humor af den bedste slags, når Carsten Knudsen kommer til Snertinge og underholder med sit musikalske foredrag, der tager os vidt omkring!

Mød et sandt overflødighedshorn af humor, når Carsten Knudsen, kendt fra De Nattergale og The Julekalender, indtager Snertinge Biblioteksinfo med sit musikalske foredrag – vi tør godt love, at det bliver sjovt – faktisk advarer vi om mulige latterkramper!

For Carsten Knudsen tager os på en morsom rundrejse i sin mangeårige karriere. Denne aften vil han blandt andet byde på gensyn med mange af sine tidligere karakterer, genhør med sjove monologer og optræde med indslag og historier, der tæller både vilde flamencoer, mavedans, blues, jazz og folk!

Det er den 19. marts kl. 19.00 – 21.00 i Snertinge Biblioteksinfo og foregår i samarbejde med Snertinge Biblioteksgruppe.

Udover sit talent for at ramme publikums lattermuskler, kan Carsten Knudsen med rette også kalde sig royal ukulele-leverandør, da han har spillet på ukulele for Hendes Majestæt Dronning Margrethe flere gange. Carsten Knudsens hovedinstrumentet er dog guitaren, men der er også risiko for, at han tager både et 32 mm wavin-rør og sin mors salmecykel med sig på scenen. Med andre ord, er Carsten Knudsen lidt af en multikunstner med mange talenter.

I 1991 gik kultfænomenet The Julekalender sin sejrsgang rundt i de danske hjem. Carsten Knudsen spillede Gertrud Sand og The Julekalender hittede stort med, den noget anderledes, julesang ”It’s hard to be a nissemand”. Allerede i 80’erne blev trioen De Nattergale landskendt med sangen ”Uha, da-da” og andre hit.

I pausen vil der blive serveret kaffe, the og lidt godt til ganen. 

Praktisk info: 

Billetter til foredraget koster 175 kr. 

Er du medlem af Biblioteksklubben er prisen 150 kr. pr. billet. 

Meld dig gratis ind i Biblioteksklubben på www.kalundborgbib.dk

Koncerten afholdes i Ældrecenter Vesterlunden, Vesterlunden , 4460 Snertinge.

Læs mere på www.kalundborgbib.dk under ’Det sker’. 

Bemærk venligst, at købte billetter kun refunderes, såfremt arrangementet aflyses. 

 

Pressefoto