I anledning af 50-året for ABBA’s legendariske sejr ved det Europæiske Melodi Grand Prix med “Waterloo”, inviterer Gl. Svebølle Forsamlingshus til en uforglemmelig aften med fællesspisning og musikalsk underholdning: Thank you for the music!

Publikum kan se frem til at opleve to tidligere forsangere fra det store ABBA Tribute show, hvor de vil levere de bedste hits fra ABBA’s omfattende katalog, herunder sange som “Waterloo”, “Dancing Queen”, “Money Money Money” og “Thank you for the music”. Underholdningen vil være ledsaget af professionel koreografi og imponerende kostumer, der vil skabe en festlig og mindeværdig stemning.

Det hele finder sted fredag d. 1. marts i Gl. Svebølle Forsamlingshus. Aftenens program starter med fællesspisning kl. 18.00, hvor gæsterne kan nyde en lækker menu bestående af skinke med flødekartofler og salat, efterfulgt af kaffe og kage til dessert. Prisen for arrangementet er 350,00 kr. for voksne, og der er halv pris for børn under 12 år. Billetprisen inkluderer både mad og underholdning, og der vil være mulighed for at købe øl, vand og vin til favorable priser.

Billetter kan købes ved at kontakte Lisbeth Kofod på telefon 2580 0701, gerne via sms.

Gl. Svebølle Forsamlingshus er arrangøren bag dette spændende event, men har fået støtte via Liv I Forsamlingshusene.

Yderligere oplysninger om forsamlingshuset kan findes på deres hjemmeside: https://glsveboelleforsamlingshus.dk/ ligesom der kan mere på www.kalundborglig.dk

 

Pressefoto