Kom og vær med, når Kalundborg Biblioteker og Kulturpakker til Ældre inviterer verdenscyklisten Tore Grønne indenfor til et spændende og fascinerende foredrag om mere end 100 års verdenseventyr. Foredraget fortæller om de danske cyklister, som har rejst ud i den store verden på deres trofaste jernhest af en cykel.

Torsdag den 17. august 2023 kl. 17:30-19:30 på Kalundborg Bibliotek, har du mulighed for at opleve Tore Grønne, når han delagtiggør os i den farverige historie om de danske verdenscyklister. Foredraget sker som optakt til at 4. etape i ”Post Danmark Rundt” har start i Kalundborg fredag den 18. august.

I mere end 100 år har de danske cyklister rullet ud på alverdens veje og stier. Drevet af udlængsel, nysgerrighed og en ustoppelig sult på eventyr har de udforsket klodens fjerneste afkroge, højeste bjerge og tørreste ørkener.
Så kom til rejseforedrag på Kalundborg Biblioteker, når verdenscyklisten og foredragsholder Tore Grønne tager os med på eventyr. Bogen VELO – De danske Verdenscyklister som aftenens foredrag tager udgangspunkt i, er vinder af prisen Årets Adventurebog på Nordic Adventure Film Festival 2022.

Til arrangementet vil der blive serveret kaffe og kage.

Lyder dette som et arrangement som du kunne tænke dig at deltage i, så kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Prisen pr. billet er 50,- kr. og gælder kun for én person. Til dette arrangement er det IKKE muligt at tilkøbe transport.

Arrangementet sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre og Kalundborg Biblioteker.
Du kan læse mere om Kulturpakker til Ældre her: www.kulturpakkerkalundborg.dk

Pressefoto