Koncert med Mads Toghøj den 19. marts i Solbjerg Forsamlingshus.

Kom på en musikalsk rundrejse fra Skagen til USA, når Mads Toghøj giver koncert i Solbjerg Forsamlingshus

Mads Toghøjs solokoncert ”Rejsende i musikken” er en hyldest til både hjemstavnen Skagen, country og Elvis. Mads’ repertoire byder, udover egne sange, også på en masse gode covernumre i country- og americana-genren.

Sanger og sangskriver Mads Toghøjs musikalske hjerte er placeret et sted mellem Nashville og Skagen. Elvis, Cash, country, Americana, rock’n’roll og nordjysk folkemusik går op i en højere enhed, når Mads Toghøj spiller op som trubadur rundt om i landet.

Den 9. marts kl. 18.00 – 22.00 lægger Mads Toghøj vejen forbi forsamlingshuset Solbjerg i Høng.

Koncerten arrangeres i samarbejde mellem Liv I Forsamlingshuset og Solbjerg Forsamlingshus.

Mads Toghøj har netop fejret 20 års-jubilæum som musiker, hvilket blev markeret med tre udsolgte koncerter på Kulturhus Kappelborg i Skagen. Umiddelbart bagefter kunne han udsende sit tredje studiealbum, Rødder, der er en stor hyldest til barndomsbyen Skagen og de mennesker, der gjorde Mads til det menneske og den sangskriver, han er i dag. 

Centrum i sangerens hyldest på albummet Rødder er Mads’ morfar, Thomas Jensen, der under navnet Fisker Thomas, gav fiskere og andet godtfolk på havet en musikalsk stemme i 70’erne og 80’erne. Mads fortolker fire af Fisker Thomas’ viser på albummet og indspilningerne er tilmed udført med hjælp fra et par af de musikere, der spillede på originalerne for 40 år siden. 

Mads Toghøj er en musikalsk arbejdshest og har i mange år spillet på beværtninger, festivaler, byfester og kulturhuse med mere, over det meste af landet.

Praktiske oplysninger:  

Kl. 18.00 spisning;

Kl. 19.30 musik

Pris:  

Dagens ret med dessert og musik: 250 kr. 

Kun 100 kr.

Dørene åbnes kl. 17.45. 

Der vil være salg af drikkevarer i baren. 

Tilmelding sker via sms til Ginni på mobilnr.:  23 24 55 80. 

Adressen er Solbjerg Forsamlingshus, Solbjergvej 38, 4270 Høng

Læs om Liv I Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Læs mere om Solbjerg Forsamlingshus på www.solbjergforsamlingshus.dk

 

Pressefoto