Børnenes ven i mere en 30 år kommer til Svallerup Forsamlingshus og afholder Åh Abe Show.

Der er selvfølgelig tale om Mek Pek, der gennem mange år har opbygget et solidt image som alle børnenes ven. Med en usædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle.

Mek Pek er godt kendt i Danmark og har mange udgivelser og shows bag sig. Med i omegnen af 100 koncerter om året kan man godt undre sig over, hvorfor et show med Mek Pek aldrig bliver en kedelig eller triviel opvisning. Det skyldes, at Mek Pek har en eminent sans for det enkelte publikum. Hvert eneste job er for ham en ny og spændende udfordring, og det er hver gang lige vigtigt for ham, at publikum får en god og unik oplevelse med hjem.

Dørene til Svallerup Forsamlingshus åbnes søndag d. 12. november til fællesspisning kl. 13.00, og kl. 14.00 går Mek Pek på scenen og optræder med hans solo-show Åh Abe. Priser inkl. spisning og mad er 50,- kr.  for børn og 75,- kr. for voksne.

Ønsker man at deltage, skal man tilmelde sig til direkte til Svallerup forsamlingshus via tlf.: 24847067, eller mail : svallerupforsam@gmail.com.

Arrangementer sker i et samarbejde mellem Liv i Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus

 

Pressefoto