Torsdag den 1. februar 2024 kl. 19:00-21:00 på Svebølle Kvik Bibliotek i Aktivitetscenteret i Svebølle har du igen muligheden for at opleve René Dahl Andersen.

Det er ingen hemmelighed, at René Dahl Andersen har levet et vildt arbejdsliv. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at han er gået til grænsen og sommetider over den. Men der er stadig noget, han ikke har fortalt. Det gør han i foredraget ’Hærdet 2.0’, hvor ”bonderøven bliver betjent med byen i blodet”.

René Dahl Andersen er helt sin egen. Han er født og opvokset i en lille nordjysk by, hvor der var masser af tid til familieliv. Efter han flyttede til København og bliver narkobetjent i byens mest rå gader, blev hverdagen og tiden forståeligt en anden. René Dahl Andersen ved godt, hvor han kommer fra, og der er langt til det liv, han lever på kanten af retsplejeloven, blandt pushere i Istedgade og kriminelle i nogle af verdens hårdeste miljøer, men han trives, selvom han sommetider længes hjem.

I foredraget, der tager udgangspunkt i René Dahl Andersens anden bog ’Helhjertet’, fortæller han om den, han var, og det han blev til. René Dahl Andersen fortæller historier fra gaden; der er flere endnu – og så tager han os med ind i de relationer, der opstår mellem mennesker – aparte venskaber mellem betjenten og pusheren, der har noget at skulle have sagt. Foredraget er en ærlig udlægning fra bonderøven, der blev betjent; hærdet, men helhjertet.

Lyder det som et foredrag du kunne tænke dig at deltage i, så kan billetterne købes via Bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk under ”Det sker” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Prisen er 130,- kr. for medlemmer af Biblioteksklubben. Normalpris 155,- kr. Aftens arrangement sker i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe. Er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben så kan du tilmelde dig og læse
mere her: www.kalundborgbib.dk/klub.

 

Pressefoto