Kom og vær med, når Kalundborg Biblioteker åbner dørene til en spændende aften sammen med feltpræsten Victor Greve, når han beretter om sine oplevelser fra krigszonen i Afghanistan og den efterfølgende kamp efter hjemkomsten.
Torsdag den 9. februar 2023 kl. 19:00-21:00 på Svebølle Kvik Bibliotek i Svebølle Aktivitetscenter, har du mulighed for at høre Victor Greves beretning. En beretning og en oplevelse, som godt kunne minde om fortællingen i Herrens Veje fra DR.

Om Adam Price har ladet sig inspirere af Victor Greve, er uvist, men med dette foredrag har du mulighed for at få
et førstehåndsindtryk i, hvad det vil sige at være feltpræst under ekstreme vilkår, hvor hvert øjeblik og handling tæller. Hvor et forkert valg kan koste dit liv. Hør om konsekvenserne af de valg, Victor Greve traf, og som medførte en sigtelse fra Auditørkorpset i Danmark, hvor sagen gik sin gang i de danske medier i over et halvt år, før der kom en afgørelse.

Ud fra billeder og mange stærke oplevelser fortæller Victor Greve om livet i en krigszone og om sine erfaringer som feltpræst for de danske styrker i Afghanistan. Han lægger særligt vægt på de mange udfordringer og heriblandt den etiske udfordring, der ligger i at være nonkombattant (en person, der er knyttet til hæren, men ikke tager aktivt del i kampen) i en krigszone samt de efterfølgende konsekvenser, de mange beskyldninger og kampen for ikke at miste modet i den
danske mediemølle – og bevare modet, troen og gejsten.

Kunne du tænke dig at være med til dette interessante og spændende arrangement, så kan billetterne købes via Bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk/ under ”Det sker” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Prisen pr. billet er 60,- kr. for medlemmer af Biblioteksklubben. Normalpris 80,- kr.

Er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben kan du læse mere samt tilmelde dig her:
www.kalundborgbib.dk/klub.

Aftens arrangement sker i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe.

Pressefoto