Kom forbi Ubby Bibliotek til en eftermiddag i litteraturens tegn.

Mellem bøgernes sider, linjer og bogstaver finder vi et pusterum. Vi finder et fristed, hvor vi rejser væk fra hverdagen uden at det er nødvendigt at bevæge os væk fra vores yndlings læsested. Litteraturen er en kærkommen ven, som hjælper os med at forstå os selv og verden omkring os. Så kom på besøg i Litteratursalonen og få en snak om bøger og litteratur.

Tirsdag den 8. marts kl. 15 byder Litteratursalonen velkommen til en hyggelig eftermiddag med kaffe og litteratur. Her vil du få præsenteret lidt forskellige bøger, som forhåbentlig kan være med til at inspirerer og forny din læselyst. Der vil blive inviteret til bogsnak om den litteratur og de bøger som bliver præsenteret i løbet af arrangementet.

Litteratursalonen er et mindre arrangement som tager på tur mellem Kalundborg Bibliotekers forskellige afdelinger, her i løbet af foråret. Den litteratur og de bøger som bliver præsenteret vil være forskellig fra arrangement til arrangement. Så har du ikke mulighed at deltage til den første bogsnak den. 8. marts på Ubby bibliotek, så tjek
vores hjemmeside kalundborgbib.dk ud under ”Det sker” og se hvornår Litteratursalonen er på en af vores biblioteksafdelinger nær dig.

Tilmeldingen til Litteratursalonen er gratis og vi glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag med bøger og litteratur.