Kom og vær med, når Liv i Forsamlingshusene åbner dørene til en aften med toner fra irsk og britisk folkemusik. Du kan opleve den musikalske duo Jane & Shane i Løve Forsamlingshus.

Lørdag den 22. april kl. 19:00-22:00.

En koncert med Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med. Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse. Deres musikalske rødder er solidt forankret i den irsk/britiske folkemusik, men Jane & Shane bevæger sig elegant rundt i mange forskellige stilarter, og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen.

Jane & Shane mestrer at fortælle den gode historie og deres egne kompositioner føles hurtigt som gammelkendt stof og de traditionelle sange som deres egne. Sammen er Jane & Shane ganske enkelt mere end en duo og det er let at forestille sig, at der er flere end to personer på scenen. Uanset om de spiller lyriske ballader eller livlige keltisk-inspirerede melodier med strejf af swing, er deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem.

Lyder dette som en aften du kunne tænke dig at være en del af, så kan billetterne købes via loeve-forsamlingshus.dk eller kalundborglif.dk. Prisen pr. billet er 150 kr. Drikkevarer og snacks kan købes både før arrangementet starter samt i pausen. Dørene åbner kl. 18:30 og koncerten går i gang kl. 19:00.

Arrangementet sker i samarbejde med Løve Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

Pressefoto