Kom og vær med, når Liv i Forsamlingshusene åbner dørene i Buerup Forsamlingshus til en aften fyldt med tonerne fra den irske og skotske folkemusik.

Fredag den 20. januar 2023 kl. 19:00-21:00 i Buerup Forsamlingshus har du mulighed for at opleve den musikalske gruppe Folk Friends Trio, når de slår tonerne an til en aften fyldt med spilleglæde, små anekdoter og sjove historier. Folk Friends Trio er en folkemusikgrupper, fra det vestlige Jylland, der er inspireret af den irske og skotske folkemusik. En genre, der står trioen meget nær. Trioens repertoire spænder vidt, lige fra vemodige ballader til livlige sing-along sange. Derudover har du også mulighed for at opleve flere instrumentalnumre fra den danske, svenske og irske melodiskat, når trioen slår tonerne an. Der er lidt for en hver smag, når Folk Friends Trio gæster Buerup Forsamlingshus.

Lyder det som en aften du kunne tænke dig at blive en del af, så skal billetterne købes senest den 13. januar 2023. Billetterne kan købes via buerupbeboerforening.dk eller www.kalundborglif.dk . Prisen pr. billet er 250,- kr. for koncerten inkl. fællesspisning eller 100,- kr. for koncerten ekskl. spisning. Fællesspisningen starter kl. 17:30 og koncerten går i gang kl. 19:00. I baren er der mulighed for at købe drikkevarer.

Læs mere om Buerup Forsamlingshus her: buerupbeboerforening.dk

Aftenens arrangement sker i samarbejde med Buerup Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

 

Foto: ABW