Så er det med at komme op på dupperne og læse videre, hvis du er kunstner eller galleriejer, og har lyst til at deltage i årets Kunst i Pinsen!

Kunst i Pinsen er et årelangt samarbejde mellem 7 kommuner: Kalundborg, Slagelse, Ringsted, Sorø, Holbæk, Lejre og Roskilde. Konceptet er enkelt: Som kunstner, kunsthåndværker eller galleri bliver du en del af en spændende og festlig invitation til de mange kunstinteresserede, der hvert år kører ud på pinseruten.

Kunst i Pinsen udgiver en flot folder med omtale af alle udstillingssteder og en plakat, som du naturligvis får til uddeling og brug på eget sted. Derudover har Kunst i Pinsen en hjemmeside og app, som sørger for god og præcis omtale og adresser på alle udstillingssteder. Sidst og ikke mindst, bliver du en del af den samlede pr i både lokale og nationale aviser.

Praktisk info

Hvis du har udstillingssted i Kalundborg Kommune og ønsker at deltage, kan du tilmelde dig fra mandag d. 6. februar på Kalundborg Bibliotekers hjemmeside, https://www.kalundborgbib.dk/kunst-i-pinsen Frist for tilmelding er søndag d. 5. marts. Prisen for at deltage er 800 kr.

Ved tilmelding uploader du tekst og billeder til brug i folder og hjemmeside, samt billeder til app. Præcise billedformater og tekstlængde er angivet i tilmeldingsblanketten.

Pressefoto