”Glæden er en følelse – og humoren et værktøj til at finde den.” Det var budskabet fra Karen – Marie Lillelund, da hun onsdag den 14. september optrådte i Høng Kultursal i forbindelse med Kulturpakker til Ældre. En fyldt sal grinede og klappede over de gode råd og sjove anekdoter, som alle handlede om at finde livsglæde og harmoni i livet.

I Høng er Ældresagen vært sammen med Kalundborg kommune. Tilbage i 2021 bevilligede Ældre og sundhedsudvalget en række Kulturpakker til Ældre. Når projektet udløber med udgangen i år har der været afviklet 16 arrangementer til målgruppen seniorer, alle fordelt geografisk over hele Kalundborg kommune. Det har været gratis at deltage, blot man inviterende en ven eller bekendt med. Baggrunden for Kulturpakker til Ældre har været at modvirke ensomhed blandt ældre.
I disse dage er Kulturpakker til Ældre til budgetseminar hos Kalundborg kommune, hvor politikere skal tage stilling til om projektet skal fortsætte i 2023. Læs mere om kulturpakker til ældre via www.kulturpakkerkalundborg.dk

Pressefoto: Fra venstre ses formanden ved Ældresagen i Høng Maja Konge, foredragsholder Karen-Marie Lillelund.

Billedtekst:
Foto 1:
Fra venstre ses formanden ved Ældresagen i Høng Maja Konge, foredragsholder Karen-Marie Lillelund.
Foto 2:
En fyldt sal i Høng Kultursal og Karen-Marie Lillelund.