Tag med Kalundborg Biblioteker til Nordeuropas største krimimesse i FÆNGSLET i Horsens!

Lørdag den 25. marts afgår bussen fra Kalundborg. Destinationen er FÆNGSLET i Horsens, som danner ramme om Nordeuropas største krimimesse, der for 21. gang retter spotlyset mod en populær og slidstærk genre – krimien!

Krimimessen er en årlig festival med fokus på at hylde og fejre kriminallitteraturen og genren i alle dens afskygninger. Krimimessen er LIG med mere og en skudsikker markør for genrens popularitet. Flere forlag vælger at lade store krimiudgivelser falde i messeweekenden. Du er sikret en oplevelse fyldt med sprængfarlig litteratur, og et festfyværkeri af et program, hvor du kan møde over 100 krimiforfattere, fra både Danmark og udlandet, inspirerende krimieksperter, dygtige drabsefterforskere og meget meget mere.

Fordelt på messens seks scener, vil du som en rekord i krimimessens historie kunne møde krimiforfattere fra hele 10 lande. Herunder kommer bl.a. Chris Carter, Paul Cleave, Sofie Sarenbrant, Yrsa Sigurðardóttir, Arrtu Tuominen, Karin Smirnoff, Elly Griffiths, Ann Cleeves samt danske forfattere som Sara Blædel, Michael Katz Krefeld, Katrine Engberg, Faber & Pedersen og Kim Leine.
Som noget nyt vil Arresten på dette års krimimesse blive taget i brug, således at publikum kan møde forlag, forfattere og musikere, løse mordgåder quizze og drikke kaffe i de gamle og autentiske fængselsceller.

Program for dagen:

• Kl. 07:50 mødes vi foran Kalundborg Hallerne, hovedindgangen, J.
Hagemann Petersens Allé 11
• Kl. 08:00 Afgang fra Kalundborg
• Ca. Kl. 08:20 opsamling i Gørlev, ved Shell tanken
• Kl. 10:30 Ankomst til Krimimessen
• Kl. 15:45 Afgang fra Krimimessen
• Ca. Kl. 17:55 ankomst til Gørlev
• Kl. 18:15 Ankomst til Kalundborg
Prisen for at deltage er 475 kr.
Prisen er inkl. bustransport, forplejning i bussen samt entre til Krimimessen.
Frokost og drikkevarer i løbet af dagen er for egen regning.
Entre til fængselsmuseet kan tilkøbes for 75 kr.

Billetterne kan købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk.
Billetterne kan kun købes af medlemmer af biblioteksklubben, men det er heldigvis nemt og gratis at melde sig ind, så tøv ikke med det, hvis du gerne vil med på denne tur.

Pressefoto