I samarbejde med Snertinge Biblioteksgruppe byder Kalundborg Biblioteker på skøn og hjertevarm koncert med Lasse & Mathilde.

Duoen Lasse og Mathilde forstår som få at skabe nærvær og fællesskab med deres velkendte og herlige sange.
Kom og oplev makkerparret i Snertinge Biblioteksinfo den 27. februar kl. 19-21.

Til koncerten vil der være gode genhør med hit som Fyn er Fin, Alle mine venner, Lundeborghymnen og Syrenprinsesse. Sangene bliver på fineste vis bundet sammen med små anekdoter og humoristiske kommentarer fra de to musikere.

”I en urolig verden er der brug for at mødes, at være sammen om de budskaber der bringer fred i sjælen; et smil, latter og eftertænksomhed”, sådan skriver duoen selv på deres hjemmeside. Dette beskriver godt, præcis hvordan en koncertaften vil opleves med Lasse og Mathilde.

En optræden med Lasse & Mathilde byder på et herligt mix af sang, smil og gode historier. Sangen Syrenprinsesse, som vi skal høre denne aften, er skrevet af Mathilde og indspillet af Lasse & Mathilde. Til Lasse & Mathildes store glæde, indspillede Kim Larsen en række år efter Syrenprinsesse på albummet ”Forklædt som voksen”. En optræden med Lasse & Mathilde byder også på sange fra den danske sangskat som eksempelvis Opvågn (For alle de små blomster) og andre af årstidens sange. I pausen vil der blive serveret kaffe, the og lidt godt til ganen.

Ønsker man at deltage, så skal billetter købes via Kalundborg Biblioteker, enten ved personlig henvendelse eller via bibliotekets hjemmeside.

Der er rabat til medlemmer af Biblioteksklubben, hvor man gratis kan melde sig ind via www.kalundborgbib.dk/klub.

Praktisk info:
Billetter til koncerten koster 175 kr.
Er du medlem af Biblioteksklubben er prisen 150 kr. pr. billet.
Meld dig gratis ind i Biblioteksklubben på www.kalundborgbib.dk.
Koncerten afholdes i Snertinge Biblioteksinfo Vesterlunden, 4460 Snertinge.
Læs mere på www.kalundborgbib.dk under ’Det sker’.
Bemærk venligst, at købte billetter kun refunderes, såfremt arrangementet aflyses.

Pressefoto