Torsdag d. 29. september har Kalundborg Biblioteker i samarbejde med Snertinge biblioteksklub inviteret den Danske Hospitalsklovn Zippo forbi Biblioteksinfo i Snertinge. Foredraget starter kl. 19.00 – 21.00 og koster 75 kr. for medlemmer af biblioteksklubben og 90 kr. for en normal billet.

Zippo vil fortælle om sit arbejde som hospitalsklovn på de danske børneafdelinger. Danske Hospitalsklovne er professionelt uddannede og arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. De møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden. Til dette foredrag vil du få meget mere viden om klovnenes arbejde, når de træder ind i et rum, og de mennesker, der er og hvordan de skaber et bånd imellem børn, pårørende og personale. De ser hvad der er brug for, fx at omdanne hospitalsstuen til et rum fuld af leg og magi. Måske er der brug for hjælp til at gennemføre en undersøgelse. Eller måske er der brug for, at der bliver sat ord og krop på barnets smerte.

Hospitalsklovnene deler deres styrke med barnet og giver, hvad der er behov for. For mange børn kan klovnen blive en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. Og et anker at vende tilbage til.

Kom til et spændende og indsigtsfuldt foredrag d. 29. september og få et særligt indblik i et af Danmarks omsorgsfulde og betydningsfulde jobs. Du kan se mere og købe billetter på www.Kalundborgbib.dk

Foredraget foregår på Biblioteksinfo, Snertinge, der har adressen: Aktivitetshuset Vesterlunden, Vesterlunden 1 4460 Snertinge. Foredraget er arrangeret i samarbejde med biblioteksgruppen i Snertinge.

Læs mere og meld dig gratis ind i Biblioteksklubben via www.kalundborgbib.dk/klub.
Køb billet på: www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-voksne/foredrag-danske-hospitals-klovne

Praktiske oplysninger:
Sted:
Biblioteksinfo, Snertinge, Aktivitetshuset Vesterlunden,
Vesterlunden 1 4460 Snertinge.
Tid: 19.00 – 21.00

Billetter:
75,- for medlemmer af biblioteksklub
90,- normalpris
Arrangeret i samarbejde med biblioteksgruppen i Snertinge.

Pressefoto