Kalundborg Biblioteker og Odsherred teater inviterer på bustur til åres juleforestilling i det nybyggede teater i Nykøbing Sjælland.

I en ny og helt anderledes opsætning, vendes den legendariske sketch “90 års fødselsdag” på hovedet. Det prisbelønnede og anmelderroste kompagni DON GNU står for iscenesættelsen, og man kan glæde dig til en teateroplevelse, som vil forbløffe og forføre alle ens sanser og få en til at grine og græde på samme tid. En teateroplevelse, hvor Marx Brothers slapstick-humor møder Monty Pythons surrealistiske satire.

Efter den obligatoriske nytårstale, sætter gæsterne sig til bords, og her vil en helt særlig tjener og i denne anledning hans undertjener tage os med på en rejse tilbage til en tid med sort-hvide film, men hvor farver og musik eksploderer i et festfyrværkeri af følelser og oplevelser. Det hele kulminerer, når vi sammen træder ind i det nye år.

Skuespiller Bente Eskesen og Henrik Ipsen spiller rollerne og dansekompagniet Don Gnu står for action i det legende og poetiske univers.

Program:
Bussen afgår onsdag d. 6. december kl. 16.30 fra Kalundborg Vandrerhjem, hvorefter vi kører til Odsherred teater og begynder aftenen med spisning i Teatercafeen. Klokken 19.30 går vi samlet ind og ser årets juleforestilling “90-års fødselsdagen”. Vi forventer at være retur i Kalundborg kl. 23.00

Same procedure as last year? – Sikkert ikke, men det skal nok blive sjovt, når vi lægger arm med en klassiker de fleste kender og elsker.

Hvis man vil med, skal billetter a 595 kr. købes inden 1.12 kl.14.00 via www.kalundborgbib.dk under “det sker” elle ved personlig henvendelse til et af Kalundborg biblioteker.

Praktiske oplysninger:
Pris: 595 kr.
Prisen er inkl. teaterforestilling, julemiddag i Teatercafeen og transport t/r med bus. Drikkevarer skal tilkøbes.
Læs mere her: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/biblioteksklubben/bustur-90-aars-foedselsdagen-same-procedure-last-year

Pressefoto