De sidste mange sæsoner har Kalundborg Biblioteker haft bogklubber for børn en gang om måneden på flere biblioteker i kommunen. Det er drønhyggeligt! Og heldigvis starter de op igen i denne sæson!

På Høng Bibliotek fortsætter LIX-klubben, som er målrettet børn fra 8-11 år. Her handler det om gode letlæsningsbøger! Man kan inspirere hinanden og læse og anbefale letlæsningsbøger til hinanden – et fællesskab med den samme interesse: bøger. LIX-klubben kører hver den første torsdag i måneden med start torsdag d. 3. februar.

På Gørlev og Kalundborg Biblioteker fortsætter ’Bogslugerne’ og ’Boggnaskerne’. I begge klubber er der også fokus på at inspirere hinanden, finde de gode bøger og have nogle rigtig hyggelige stunder sammen. Begge klubber er fra 10 år og op. Bogslugerne i Gørlev mødes om torsdagen en gang om måneden med start d. 27. januar. I Kalundborg mødes Boggnaskerne om tirsdagen hver måned med start d. 8. februar.

Alle bogklubber mødes fra kl. 15.30-16.30.

Fælles for alle klubberne er, at det bare er hyggeligt og vi sammen finder ud af, hvad vi gerne vil læse og lave i klubben. Børnebibliotekarerne kommer hver gang med masser af inspiration til læsning og så tager vi den ellers derfra.

Der er stadig pladser i alle tre klubber, så kan du rigtig godt lide at læse eller vil du gerne i gang, så tjek Kalundborg Bibliotekers hjemmeside. Her kan du se, hvornår vi mødes og også melde dig til.
Det er bare hyggeligt!

Boggnaskerne. Pressefoto.