Artiklen er sponseret

Når som helst, du er omkring andre mennesker, så kan der opstå en situation, hvor du får brug for førstehjælp. Ikke at der altid er stor sandsynlighed for, at du kommer ud for en situation, hvor folk er ved at blive kvalt, har mistet bevidstheden, fået et slagtilfælde eller er i chok, men det er noget, vi alle er nødt til at forberede os på. Måden, vi forbereder os på det, er at lære at udføre førstehjælp.

Send dine ansatte på førstehjælpskursus til virksomhed

Uanset hvilken virksomhed, du driver, kan det faktisk give fin mening at sende dine ansatte på et kursus i førstehjælp. På et førstehjælpskursus for din virksomhed kommer instruktøren godt omkring, hvad dine ansatte skal gøre, når de står over for at skulle undersøge bevidsthed, bruge hjertestarter og udføre potentielt livreddende hjertelungeredning. Men: Du sender ikke blot ansatte afsted én gang.

Førstehjælpsbeviser gælder ikke evigt

I hvert fald ikke hvis målet er, at de husker det, de har lært. Førstehjælp skal genopfriskes, og med tiden kan der være opdateringer, når det kommer til, hvad der er den rette fremgangsmåde i en bestemt situation. Som noget andet gælder et kursusbevis ikke evigt, så skal de ansatte bruge ét, bliver du nødt til at sende dem på kursus med års mellemrum for at få førstehjælpsbeviset fornyet.

Klæd ansatte på til førstehjælp

Her finder du førstehjælpskursus til din virksomhed – hvis du skulle være i tvivl om, hos hvem der kan kæde dine ansatte godt på med en instruktion i førstehjælp og et gyldigt førstehjælpsbevis. Så hvorfor ikke klæde dine ansatte på til at reagere korrekt, når de står over for en kollega eller kunde med et hjertestop? Lærer de førstehjælp, har de en god chance for at hjælpe og sikre liv, hvis ulykken indtræffer på arbejdspladsen.

Find et førstehjælpskursus til dine ansatte online, hvor de lærer at handle på hjertestop.

 

Uanset hvilken virksomhed, du driver, kan det faktisk give fin mening at sende dine ansatte på et kursus i førstehjælp. PR-foto