De mange ventende kunder blev klappet ind af personalet, da Biltema på Stejlhøj i morges for første gang slog dørene op. Varehuschef Dennis Daugaard er positivt overrasket over den store interesse og glæder sig til for alvor at komme i gang med en ny hverdag i varehuset.

En fransk hotdog til 10 kroner solgt den 1. oktober 2022 kl. 8.03, står der på den bon, som snart skal op at hænge i det nyåbnede Biltema i Kalundborg. Der er nemlig tradition for, at man gemmer bonnen fra det allerførste salg, og på trods af gratis kaffe og rundstykker til de mange morgenfriske kunder, var det altså en fransk hotdog.

Det var dog meget forskelligt, hvilke varer kunderne gik efter, og nogle var også bare mødt op for at se, hvad varehuset har at byde på.

– Jeg var forberedt på, at interessen ville være stor, men det har alligevel været ret overvældende at opleve alle de mennesker lige fra morgenstunden. Det overstiger mine forventninger, selv om de var store, siger varehuschef Dennis Daugaard, der selv bød de mange kunder velkommen inden han og borgmester Martin Damm klippede det blå bånd til varehuset over med en hækkesaks.

Dennis Daugaard og hans personale har arbejdet igennem de sidste mange uger for at blive klar til åbningen. Mange medarbejderne i Kalundborg er helt nye, og selv om de har været igennem et oplæringsforløb i et andet Biltema varehus, skal de også lige finde sig til rette i det nye varehus.

– De knokler virkelig på og er ved godt mod på trods af travlheden og de mange nye ting. Humøret er højt. Det er en festdag, som vi har glædet os til. Når festen engang er ovre og der kommer lidt mere ro på, skal vi til at få en hverdag i varehuset til at fungere. Det bliver også spændende, siger Dennis Daugaard.

Biltema i Kalundborg er koncernens tredje varehusåbning i år. Før sommerferien blev snoren klippet til nye butikker i Thisted og Herning, og varehuset i Kalundborg er Biltemas 16. af slagsen i Danmark. Vokseværket er resultatet af en ambitiøs vækststrategi med et mål om at nå 25 danske butikker inden udgangen af 2025.

Pressefoto