Kom og vær med, når Biblioteksinfo i Snertinge inviterer til en interessant aften med Julie Hey, der tager dig med på lidt af en rejse ud i jagtens kunst.

Torsdag den 7. april 2022 kl. 19-21, i Biblioteksinfo i Snertinge, har du mulighed for at komme med til et bramfrit og skydegodt foredrag om livet som kvindelig jæger – med og uden patroner og vilde ambitioner.

Julie Hey er jæger med hjerte og har hele sit liv befundet sig allerbedst i naturen på jagt, på skydebanen som flugtskydningsinstruktør eller i sit vilde køkken, hvor mottoet lyder: Kan det skydes – skal det nydes! Julie Hey var på jagt for første gang som 6-årig og fulgte troligt i sin far og farfars fodspor. Hun tog jagttegn som eneste pige på holdet, gik som ung på jagt med garvede ældre mænd, blev instruktør som eneste kvinde og hurtigt kvindelig chef for over 70 mandlige skydeinstruktører og skød til sidst sig selv til tops i professionel jagtglæde med firmaet HEY HUNTING.

Julie Hey er oprindelig uddannet jurist, har været selvstændig madskribent i over 20 år og er forfatter til flere kogebøger bl.a. ”HEY! Det er vildt”. Julie er stifter af HEY HUNTING, foredrag- og kursusholder, efterspurgt skydeinstruktør samt jagt- og madskribent på JAGT, Vildt & Våben. Og på denne aften inviterer hun dig med inden for til en spændende foredrag.

Lyder det som et arrangement du gerne vil med til, så kan billetterne bestilles via Kalundborg bibliotekers hjemmeside kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personalet i biblioteksafdelingernes betjeningstid. Aftens arrangement sker i samarbejde med Biblioteksgruppen i Snertinge. Læs mere her: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-voksne/foredrag-med-julie-hay-jaeger-med-hjerte

Pressefoto