Fællesspisning og koncert: Johnny Hansen besøger Svallerup Forsamlingshus tirsdag d. 27. september 2022.

Kom til en aften i Johnny Hansens og Kandis´ tegn med masser af musik! – krydret med anekdoter og fortællinger fra Johnnys scene og turneliv.

Tirsdag d. 27. september kommer Johnny Hansen til Svallerup forsamlingshus. I den forbindelse inviteres også til fællesspisning. Fællesspisning starter kl. 18.00 og koncerten kl. 19.30.

Johnny Hansen har været med i dansk show-bizz i over 35 år og optrådt over hele landet både med Kandis, sammen med sin far Bjørn Hansen (også kendt fra Bjørn & Okay), med countryorkester og alene. Han har også optrådt flere gange i udlandet og er selvfølgelig kendt fra utallige TV-optrædener, hvor han har deltaget i alt fra musikalske shows til quiz og konkurrencer.

Det bliver en aften i en musikalsk rejse gennem de sidste mange år, hvor man vil kunne høre alle de største hits både fra Kandis og også de mange sange, som han selv har udgivet. Johnny Hansen krydrer aftenen med anekdoter og fortællinger fra et enestående spændende scene- og turneliv.

For at deltage skal man tilmelde sig senest d. 21. september på www.kalundborglif.dk. Priserne lyder på: 300 kr. inkl. Spisning. 175 kr. Kun koncert. Der kan købes drikkevarer, kaffe/the og kage.

Læs mere om Svallerup Forsamlingshus på www.svallerupforsamlingshus.dk.

Koncerten er arrangeret af Svallerup Forsamlingshus og støttes af projekt Liv i Forsamlingshusene.

Praktiske oplysninger:
Pris: 300 kr. inkl. spisning. 175 kr. Kun koncert.
Fællesspisning kl. 18.00 og musik kl. 19.30.
Tilmelding og betaling senest d. 21. september via tlf. 24847067, eller mail: svallerupforsam@gmail.com. Betaling på mobilepay 37712
Der kan købes drikkevarer, kaffe/the og kage.

Pressefoto