Kom og vær med til en musikalsk aften med en af landets største kvindelige sangerinder og entertainere i samme person. Jette Torp har med sine soloudgivelser bevist, at hun virkelig er en kunstner med stemme og format.  Siden 1994 indtog Jette Torp de største danske scener med stor succes, ligesom hendes tre første albums ‘Here I am’, ‘What if I Do’ og ‘New Tracks’ tilsammen har solgt mere end 200.000 eksemplarer.

Onsdag d. 5. oktober besøger hun Løve forsamlingshus som duo. Dørene åbner kl. 18.30 og koncerten starter kl. 19.00 og adressen hedder Løve Forsamlingshus Stationsvej 4, Løve 4270 Høng. En billet til denne aften koster 150 kr. og der vil være salg af øl, vin, sodavand mv. Repertoiret består af sange fra Jette Torps udgivelser samt folk- og country-inspirerede irske, skotske og amerikanske sange. Repertoiret er hovedsageligt sange fra Jette Torps albumudgivelser.

Koncerten er arrangeret af Løve forsamlingshus med støtte fra projekt Liv I Forsamlingshusene. Billetter kan findes på www.Kalundborglif.dk og du kan læse mere om Løve Forsamlingshus på www.loeve-forsamlingshus.dk.

Praktiske oplysninger:
Pris: 150 kr.
Billetter købes på: www.kalundborglif.dk og
www.place2book.com/da/sw2/sales/aqa294ui3h
Dørene åbner kl. 18.30, koncerten starter kl. 19.00
Der vil være salg af øl, vin, sodavand mv.
Læs mere om Løve forsamlingshus på www.loeve-forsamlingshus.dk/
Arrangeret af Løve forsamlingshus med støtte fra Liv I Forsamlingshusene

Pressefoto