Den 11. marts 2023 afholder Kragerup Gods jazzaften i Kviestalden. Glæd jer til en hyggelig aften med god jazzmusik, en 3-retters middag og skønne vine. Denne aften gæster Mads Mathias Quartet godset.

Mads Mathias er ubetinget én af landets dygtigste croonere – manges musikhjerter er blevet erobret med hans afslappede optræden, levende personlighed og originale sange. Anmelderrost og prisbelønnet, har han som saxofonist, sangskriver og sanger indtaget den danske og den europæiske scene, hvor han bla. har spillet på Royal Albert Hall og åbnet London Jazz festival. Gennem tiden har han spillet side om side med de dygtigste jazzmusikere, og når han gæster Kragerup Gods til Sorø Vinterjazz, bliver det ingen undtagelse. Med sig har han en skarp palet, nemlig Peter Rosendal på klaver, Morten Ankarfeldt på kontrabas og Esben Laub Von Lillienskjold på trommer.

Koncerten på godset bliver en tidsløs swing-jazz, når det er allerbedst. Line-up’et med Peter Rosendal bag flyglet, Morten Ankarfeldt på bas og ikke mindst den fremragende trommeslager Espen Laub von Lillienskjold lover jazz og grønne skove.

Bestil billetter her: https://kragerup.dk/events/jazzkoncert/

Pressefoto